Η Jlo και 5 hairstyles που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα

Ενώ όλοι ασχολούνται με το ‘’φαινόμενο’’ Jlo και την υπέροχη επιδερμίδας της, σήμερα κάνουμε focus στα μαλλιά της και στα πιο εντυπωσιακά hairstyles που έχει δοκιμάσει. Μην το αναβάλλεις άλλο, πειραματίσου και δες τα μαλλιά σου πιο όμορφα και κομψά από ποτέ!

Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορείς να πετύχεις μέσα σε 5 λεπτά. Αρκεί να δημιουργήσεις τον κότσο στο σωστό σημείο που κολακεύει το πρόσωπό σου. Για να το κάνεις να δείχνει πιο messy και όχι τόσο στημένο, άφησε κάποιες τούφες ή φύτρες και κάνε τη διαφορά.

Big waves for Jlo, big waves for you! Δημιούργησε έντονους κυματισμούς στα μαλλιά σου. Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα καιχτένισε τα απαλά και με προσοχή. Έτσι θα πετύχεις τον τέλειο όγκο όπως και ένα σούπερ θηλυκό αποτέλεσμα.

Ένα hairstyle που είναι εύκολο και ταιριάζει ιδιαίτερα σε επίσημες εμφανίσεις. Το wet look είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες, ό,τι χρώμα ή μήκος έχουν τα μαλλιά τους. Με ένα ειδικό προϊόν styling για wet look χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και φτιάξε το χτένισμα που επιθυμείς.

Τα μισά – μισά είναι ένα hairstyle που μπορείς να κάνεις από το πρωί έως το βράδυ. Είτε έχεις ίσια μαλλιά είτε πιο σγουρά, χώρισε τα μαλλιά σου και δημιούργησε μια μικρή αλογοουρά στο πίσω μέρος. Για ένα άψογο αποτέλεσμα χτένισε οτιδήποτε πετάει και γιατί όχι φτιάξε τον απαιτούμενο όγκο.

Αν πιάνουν τα χέρια σου και λατρεύεις τις πλεξίδες, τότε εμπνεύσου από την Jlo. Πιάσε μια απλή αλογοουρά και χώρισε σε 4 – 5 τούφες. Στη συνέχεια φτιάξε όσες πλεξίδες θες και δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ‘’έργο τέχνης’’.

Photos:   @jlo / instagram

You may also like