Η Kristen Wiig επίσημα στο Wonder Woman II

H Wonder Woman ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2017 που μάλιστα ξεπέρασε κάθε προσδοκία της παραγωγής. Με τις πωλήσεις της απέκτησε τον τίτλο της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας σε ταινία Super hero Origin και κατάφερε να σημειώσει ένα boxofficeτης τάξης των 821.74 εκατομμυρίων δολαρίων.  Η δημιουργία ενός sequelήταν αυτονόητη.

Το Σεπτέμβριο του 2017, η σκηνοθέτης της Wonder Woman, Patty Jenkins, υπέγραψε συμβόλαιο για να αναλάβει τη σκηνοθεσία και της δεύτερης ταινίας. «Η ιστορία θα διαδραματιστεί στην Αμερική, το οποίο πιστεύω ότι είναι σωστό. Είναι η WonderWoman. Πρέπει να έρθει στην Αμερική. Είναι η ώρα», δήλωσε η Jenkins και συνέχισε «Θα ήθελα να την πάω λίγο πιο μακριά στο μέλλον και να έχω μία διασκεδαστική ιστορία που να είναι κάτι από μόνη της».

Το τελευταίο νέο που έφτασε αυτές τις μέρες είναι η εισαγωγή της KristenWiig στο cast της ταινίας, η οποία θα αναλάβει το ρόλο της κακής Cheetah. Η Cheetah (πραγματικό όνομα: Barbara Ann Minerva) είναι μία αρχαιολόγος  που απέκτησε υπερδυνάμεις αιλουροειδούς. «Ναι, είναι αλήθεια. Είμαστε τόσο τυχεροί που καλωσορίζουμε την απίστευτα ταλαντούχα Kristen Wiig στην οικογένεια της Wonder Woman. Ανυπομονώ να δουλέψω επιτέλους με μία από τις αγαπημένες μου. Έχω ενθουσιαστεί με αυτό που έχουμε σχεδιάσει», είπε η Jenkins.

Το καλοκαίρι του 2018 πρόκειται να ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα γυρίσματα, όμως η παραγωγή ακόμα επεξεργάζεται το σενάριο. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2019.

You may also like