Η Milla Jovovich στη νέα artistic καμπάνια της Balmain

Ο οίκος Balmain τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει χάρη στο μαγικό χέρι και τις φρέσκες ιδέες του Olivier Rousteing να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο πολυσυζητημένους οίκους μόδας που σχεδόν κάθε διάσημη (από ηθοποιούς μέχρι μέλη βασιλικών οικογενειών) θα έχει κάποια στιγμή επιλέξει. Η κάθε του καμπάνια χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη αίσθηση ταυτότητας και μία διαφορετικότητα που μπορεί να φέρει στο σήμερα κάθε κλασική γραμμή.
Για τη φθινοπωρινή συλλογή, ο γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με όχι άλλη από τη Χολιγουντιανή ηθοποιό, MillaJovovich, που έγινε πρωταγωνίστρια της καμπάνιας αλλά και του βίντεο που τη συνοδεύει.
«Πραγματικά αμφιβάλλω ότι θα υπήρχε καλύτερη επιλογή από τη Milla για αυτήν την καμπάνια. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι γιατί. Είναι ταλαντούχα, είναι μία ηρωΐδα μου από τότε που έβλεπα και ξαναέβλεπα όλες της τις ταινίες μεγαλώνοντας. Πέρα από το ότι είναι πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, είναι η τέλεια εκπρόσωπος της δυνατής, με αυτοπεποίθηση και ταλαντούχας γυναίκας Balmain του σήμερα.», είπε ο Olivier Rousteing και συνέχισε να εκθειάζει την ηθοποιό «Η Milla είναι η ενσάρκωση της γοητείας των 90s κι έχει μια μοναδική και επιβλητική ομορφιά που πραγματικά με συναρπάζει. Όπως η Balmain, καταφέρνει να είναι και διαχρονική και μοντέρνα.»


Φωτογράφος της νέας καμπάνιας είναι η AnLe που έχει τη βάση της στη Νέα Υόρκη κι έχει αναλάβει δουλειές στον εκδοτικό τομέα (Vogue Latin America, British GQ, Vogue Portugal, W magazine), σε πολλούς οίκους μόδας (Balmain, Tommy Hilfiger, Bottega Veneta)και πολλών διάσημων γυναικών (Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell, Olivia Palermo, Lupita Nyong’o).

Τη σκηνοθεσία του   video clip ανέλαβε ο Jake Nava, ένας Βρετανός σκηνοθέτης, γνωστός για τη δουλειά του σε διαφημιστικά σποτ (Trident, Levi’s, Martini, Bacardi)και μουσικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένων βίντεοκλιπ για τραγούδια της Britney Spears, των Arctic Monkeys και της Adele.

You may also like