Η Saoirse Ronan «μαγεύει» ξανά στο «On Chesil Beach»

H Saoirse Ronan είναι μόλις 24 ετών κι έχει ήδη καταφέρει να έχει περίοπτη θέση στους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της κι όχι μόνο. Έχει κερδίσει μία Χρυσή Σφαίραγια το ρόλο της στην ταινία «Lady Bird» (2018), ενώ έχει βρεθεί υποψήφια για Όσκαρ για την ίδια ταινία, όπως επίσης για τις ταινίες «Brooklyn» (2016) και «Atonement» (2008). Το 2016, η Forbes την τοποθέτησε στη λίστα Forbes 30 Under 30 και η Time στη λίστα με τους Next Generation Leaders.

Το ντεμπούτο της στο χώρο της υποκριτικής έγινε το 2003 με τη σειρά «The Clinic» και στη συνέχεια ακολούθησε η ρομαντική κωμωδία «I Could Never Be Your Woman» το 2007. Από το Atonement και μετά, που πήρε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, τέθηκε επίσημα στον κινηματογραφικό χάρτη και οι προτάσεις για νέες συνεργασίες έγιναν περισσότερες από ποτέ.
Αυτή τη φορά, η Ιρλανδή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «On Chesil Beach», μία δραματική/ρομαντική ταινία, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Βρετανού συγγραφέα, Ian Mc Ewan. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Αγγλία το 1962, όπου ένα ζευγάρι προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, αντιμετωπίζοντας τα κοινωνικά στερεότυπα για τη ζωή.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Μαΐου.
Ακολουθεί το τρέιλερ:

Η Ronanέχει προγραμματισμένες άλλες δύο ταινίες: «The Seagull» που θα βγει μέσα στο 2018 και «Mary Queen of Scots» που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

You may also like