Θέλεις το άρωμα σου να κρατάει περισσότερο; 5 τρικ που πρέπει να δοκιμάσεις

Κάθε φορά που βάζεις το αγαπημένο σου άρωμα, μια σκέψη γυρίζει στο μυαλό σου ‘’Μακάρι να κρατήσει παραπάνω σήμερα’’. Και αφού μίνι θαύματα δεν γίνονται και μόνο αλήθειες λέμε, βρήκαμε 5 έξυπνα τρικ τα οποία θα βοηθήσουν το άρωμα σου να κρατήσει περισσότερο. Εύκολα και δοκιμασμένα!

  • Επίλεξε αποσμητικό χωρίς άρωμα

Σκέψου πρακτικά και έξυπνα! Το πρώτο βήμα για να διαρκεί περισσότερο το άρωμα σου είναι να επιλέξεις ένα αποσμητικό χωρίς άρωμα. Με αυτό τον τρόπο, αν ψεκάσεις άρωμα στις περιοχές που έχεις βάλει αποσμητικό, τότε δεν θα μπερδευτούν διαφορετικές μυρωδιές και το άρωμα σου θα ‘’κλειδώσει’’.

  • Μην αποθηκεύεις το άρωμα σου στο μπάνιο

Αν θες το άρωμα σου να έχει διάρκεια, να κρατάει μέσα στη μέρα και να μην χάνει την έντασή του, τότε πρέπει να το αποθηκεύεις σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος και εννοείται να το κρατάς μακριά από το παράθυρο και άμεσο φως. Η θερμότητα,  η υγρασία και το φως αλλοιώνουν τα συστατικά του αρώματος, μειώνοντας έτσι τόσο την ποιότητα όσο και την έντασή του.

  • Προετοίμασε το δέρμα σου με βαζελίνη πριν βάλεις άρωμα

Πριν βάλεις άρωμα, άπλωσε λίγη βαζελίνη στα σημεία του σφυγμού σου για να κρατήσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκεκριμένα η βαζελίνη θα εγκλωβίσει μέσα το άρωμα και θα του δώσει απίστευτη διάρκεια και ένταση.

  • Βάλε άρωμα μετά το μπάνιο

Δοκίμασε να βάλεις το άρωμα σου ακριβώς μετά το μπάνιο. Η υγρασία θα σε βοηθήσει να ‘’κλειδώσεις’’ καλύτερα το άρωμα και το σημαντικότερο; Αυτή η συνήθεια θα αποτρέψει το άρωμα να κάνει λεκέδες στα ρούχα αλλά και στα κοσμήματα κατά την εφαρμογή του.

Το λάθος που όλοι κάνουμε…

  • Μην τρίβεις τους καρπούς σου

Όταν βάζεις άρωμα και ειδικότερα στους καρπούς σου, μην κάνεις την κλασική κίνηση και τους τρίβεις. Όταν τους τρίβεις μεταξύ τους, το άρωμα φεύγει πιο γρήγορα από ότι μπορείς να φανταστείς και η διάρκεια του μειώνεται με ταχύτατο ρυθμό.

Featured image:  @heartzeena / instagram

You may also like