Ιούνιος με βροχή ή αντηλιακό;

  Ο καιρός σίγουρα δημιουργεί σύγχυση και κάποιες φορές είναι δύσκολο να εστιάσουμε, το τι είναι απαραίτητο να πάρουμε μαζί μας καθημερινά. Ομπρέλα ή να φοράμε αντηλιακό; Ας προσπαθήσουμε και τα δύο, οργανωμένες ως προς στο αποτέλεσμα. Φυσικά, έχουμε αρχίσει και χρησιμοποιούμε αντηλιακό από τον προηγούμενο μήνα που ήταν αρκετά ηλιόλουστος, αλλά τι γίνεται αν δεν έχουμε κάνει ακόμη την πρώτη μας βουτιά ή δεν βγαίνουμε αρκετά έξω ακόμη; Οι ειδικοί πάντα μας συμβουλεύουν λίγο ήλιο καθημερινά, εμείς σας προτείνουμε αντηλιακά που βοηθούν το σταδιακό μαύρισμα αν δεν έχετε χρόνο να είστε σε κάποια παραλία ή απλά σε κάποιον κήπο..

 Μια καθημερινή λοσιόν σταδιακού μαυρίσματος  είναι το Australian Glow Gradual Tanning Lotion, η οποία αφορά τόσο την ενυδάτωση του δέρματος όσο και το μαύρισμα σαν να είστε στο μέσο του καλοκαιριού! Εμποτισμένο με πιστοποιημένη βιολογική κάνναβη, το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει για τη θεραπεία, και μυρίζει επίσης καταπληκτικό. Οι λεπτομέρειες που θα σας εντυπωσιάσουν είναι πως έχει γρήγορο στέγνωμα και στα συστατικά του δεν έχει Parabens ή τοξίνες. Απλώστε καθημερινά σε καθαρό, ξηρό δέρμα και αφήστε το να απορροφηθεί πλήρως πριν ντυθείτε.

Μια δεύτερη επιλογή είναι το Tan Organic,  μια λοσιόν που αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα για μια υπέροχα μαυρισμένη λαμπερή και απαλή επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο. Αποτελείται κατά 84% από Αλόη η οποία ως γνωστόν  αποτρέπει την απώλεια της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και αυξάνει την κερατίνη που αποτελεί δομικό υλικό για την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για χρήση ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Το gel αυτομαυρίσματος της Lancaster Sun 365 Jelly για το σώμα, έχει υπέροχο χάλκινο μαύρισμα με ελαφριά υφή. Φωτίζει άμεσα το δέρμα μέσα σε λίγες ώρες. Το απαλό χρώμα του τζελ διευκολύνει την επίτευξη ομοιόμορφου αυτομαυρίσματος. Θα νιώσετε την επιδερμίδα σας αποτελεσματικά ενυδατωμένη με υπέροχη χάλκινη απόχρωση μετά από μόλις μία χρήση. Είναι καλύτερα να απλώσετε λεπτότερη στρώση στους αγκώνες, στα γόνατα και στους αστραγάλους ενώ στις άλλες περιοχές του σώματος μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Ξεκινάμε κάπως έτσι και όταν θα βρεθούμε στην παραλία θα νιώθουμε πιο άνετα να αποκαλύψουμε το σώμα μας χωρίς να είμαστε άσπρες σαν το χιόνι…

Photo credits:@jane_palash (unsplash)

You may also like