Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 4 Ιουνίου

Μπήκαμε κι επίσημα στο καλοκαιράκι και φυσικά αυτό σημαίνει πως ήδη φανταζόμαστε τον εαυτό μας να χαλαρώνει δίπλα στη θάλασσα… Ακόμη, όμως, κι αν η περίοδος των αδειών δεν έχει ξεκινήσει, δε χάνουμε την καλή μας διάθεση και ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας με χαμόγελο, διάθεση και φυσικά… στυλ!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Μετά τις συννεφιές και τις βροχές των προηγούμενων ημερών, φαίνεται πως αύριο θα κάνουμε ένα διάλειμμα λιακάδας, μια που ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες κι αραιές νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί μεταξύ 17°C και 26°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση από 3 έως 4 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Τα φορέματα πρέπει να είναι σταθερή αξία στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, πόσο μάλλον όταν η φετινή τάση τα θέλει διακοσμημένα με ένα animalprintpatternσε ζωηρό καλοκαιρινό χρώμα! Στα καταστήματα Zara μπορούμε να επιλέξουμε το φόρεμα που θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για το summer mood που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα!

             

               Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με όποιον τύπο παπουτσιών επιθυμήσουμε αναλόγως με την περίσταση. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες, όμως, θα κάνει το lookκατάλληλο για το γραφείο αλλά και για τη βόλτα για καφέ ή φαγητό μετά τη δουλειά. Στα καταστήματα  Καλογήρου οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας μας περιμένουν, όπως αυτές οι πλατφόρμες από τη συλλογή του Salvatore Ferragamo.

              

Εκεί θα βρούμε κι εξαιρετικές τσάντες crossbody που ανταποκρίνονται όχι μόνο στο προσωπικό μας στυλ αλλά και στις ανάγκες μας για την ημέρα, όπως αυτή η μεσαίου μεγέθους από τη συλλογή του Michael Kors.

Στην οποία τσάντα φυσικά θα έχουμε φροντίσει να βάλουμε τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου μας. Αν αυτό το καλοκαίρι θέλετε μία μικρή ανανέωση στο eyewear, το κλασικό στρογγυλό κόψιμο στο σκελετό είναι η τάση της χρονιάς και ξεχωρίζουμε τα γυαλιά ηλίου του Emporio Armani.

Η Iosifina είναι κι αυτό το καλοκαίρι κοντά μας και βέβαια φρόντισε για εμάς όσο βρισκόμασταν στο σπίτι ώστε να μπορούμε τώρα να μιλάμε για το πώς θα χαρούμε το καλοκαίρι ασφαλείς. Η νέα της συλλογή μυρίζει ελληνική θάλασσα και θυμίζει ατελείωτες βόλτες σε νησιώτικα σοκάκια!

@iosifinastars/

Α, και δεν ξεχνάμε πως και το καλοκαίρι τα χείλη μας έχουν ανάγκη από φροντίδα. Ευτυχώς το αγαπημένο μας OneBeauty και τα προϊόντα Dr. PawPaw είναι κοντά μας με το Scrub&Nourish για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια των χειλιών και το tinted balm για άμεση ενυδάτωση και λίγο χρώμα που θυμίζει καλοκαίρι!

@OneBeauty

Κι επειδή πρέπει να προσέχουμε όταν κυκλοφορούμε σε δημόσιους χώρους, γιατί να μην επιλέξουμε για την προστασία μας, τις χειροποίητες μάσκες της αγαπημένης @vintagedarling.athens; Εμείς σας δίνουμε 2 επιλογές…

@vintagedarling.athens

Τέλος, για τα μαλλιά μας, ποιο hairstyle θα μπορούσε να είναι πιο καλοκαιρινό από μία πλεξούδα; Δημιουργούμε μία που να ξεκινάει από τη μέση του κεφαλιού και που θα καταλήγει σε μία αλογοουρά με όγκο!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

Hairstyle photo credits:Pinterest

Jewels’ photo credits: @iosifinastars/Instagram

Photo credits: @laurazarateln (unsplash)

You may also like