Κάννες: Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις του Φεστιβάλ

To Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε στις 16 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 27! Ωστόσο ήδη πολλοί διάσημοι έχουν περπατήσει το κόκκινο χαλί, άλλοι με επιτυχία και άλλοι με αποτυχία! Συνήθως οι σταρ στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν φοράνε δημιουργίες που είτε είναι κακόγουστες, είτε είναι καλόγουστες αλλά τελείως μη αποδεκτές για την επισημότητα του Φεστιβάλ.

Η αστυνομία της μόδας του K-mag σκάναρε όλες τις εμφανίσεις των επωνύμων και διάλεξε τις καλύτερες, αλλά και τις χειρότερες, για εσάς!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Diane Kruger, η Eva Longoria και η Frida Pinto, ήταν από τις πιο καλοντυμένες των πρώτων ημερών του Φεστιβάλ.

Και οι 3 κυρίες του Hollywood επέλεξαν υπέροχες τουαλέτες 100% κατάλληλες για το Φεστιβάλ και την επισημότητα των Καννών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλες διάσημες που μας εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές ήταν οι Marion Cotillard, Tilda Swinton, Eva Herzigova και η Fan Binging,.

 

 

 

 

Σε γενικές γραμμές τα χρώματα που επέλεξαν οι περισσότερες σταρ ήταν το μαύρο και οι αποχρώσεις του μπεζ. Τα μεταλλικά χρώματα επίσης ήταν μία από τις πρώτες επιλογές αλλά επίσης είδαμε και μερικά χρωματιστά σύνολα.

Και πάμε στις χειρότερες εμφανίσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή της Kara Hayward. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Moonrise Kingdom επέλεξε ένα Louis Vuitton φόρεμα που δεν της πήγαινε καθόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Βill Murray και η Beth Ditto ήταν επίσης δύο από τους πιο κακοντυμένους σταρ της βραδιάς.

 

 

 

 

 

 

 Τέλος η Melissa George επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό Calvin Klein φόρεμα με διαφάνειες το οποίο δυστυχώς “έκαψε” συνδυάζοντάς το με άθλια παπούτσια και επίσης αποτυχημένο χτένισμα, με αποτέλεσμα να καταταχτεί  ως μία από τις πιο κακοντυμένες του Φεστιβάλ.

You may also like