Καλές γιορτές με MAC και STAR WARS

Τα Χριστούγεννα πέρασαν αλλά το κόκκινο ζεσταίνει ακόμη τις καρδιές μας δίνοντας χαρά και αισιοδοξία. Ο Pat McGrath όμως έχει άλλα σχέδια με την παλέτα Star Wars Dark Galaxy Palette. Εμπνευσμένος από τον εικονικό γαλαξία των Star Wars, ο MTHRSHP: Dark Galaxy μας προτείνει να βυθιστούμε στις γοητευτικές, σκοτεινές πλευρές με έξι υπέροχες σκιές ματιών. Τα πορφυρά χρώματα, μπερδεμένα με μπρούντζινες αποχρώσειςμε αντιθέσεις του αμέθυστου δημιουργούν την έντονη αίσθηση των γιορτών. Αυτή η παραφυσική παλέτα προσγειώνεται στη συσκευασία του Sith Trooper για την κατάσταση των συλλεκτών.Από την άλλη πλευρά έρχεται η Macνα μας απογειώσει σε μια άλλη διάσταση των πραγμάτων η οποία θα δώσει ένταση για την πρωτοχρονιά και θα συγχρονιστεί με sparkling χρώματα του ροζ, μωβ και μαύρου για όσες δεν εντυπωσιάζονται τόσο με το κόκκινο! Για όποια επιλογή και αν κάνετε θα καλωσορίσετε το 2020 με glamorous στυλ…

  1. Η παλέτα MTHRSH:STAR WARS DARK GALAXY PALETTE διαθέτει ένα κόκκινο «στρατό» Sith στην εξωτερική συσκευασία με αποπνικτικές, πορφυρές αποχρώσεις στο εσωτερικό για να αγκαλιάσετε την σκοτεινή σας πλευρά μεταμορφωμένες σε ένα πολύχρωμο «καπνιστό μάτι».
  2. Το LIP FETISH LIP BALM: NUDE ASTRAL είναι η απόλυτη συνοδεία σε naturalαπόχρωση για να συνδυαστεί άψογα με ένα διαφορετικό smokey eye… αν έχετε εμμονή με τα Star Wars ή την γαλαξιακή πολυτέλεια και την επαναστατική ομορφιά της πριγκίπισσας Leila τότε θα πετύχετε την δυναμική παρουσία για την παραμονή πρωτοχρονιάς.
  3. Η Mac Star-Sighting Compact Fuchsia Μια παλέτα έξι αποχρώσεων, φούξια ή λεβάντας σε φινίρισμα από αχνά ματς σε μετεωρολογικές σκιάσεις. Η κάθε παλέτα είναι τυλιγμένη σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία με αστραφτερά τόνους για πλήρη κινηματογραφική επίδραση.Η Macμας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τα χρώματα της και μας ελκύει να πειραματιστούμε για την καινούργια χρονιά!

Δοκιμάστε, νοιώστε, χαρείτε! Είθε η καινούργια χρονιά να σας δώσει έμπνευση και χαρά για δημιουργία…υγεία σε όλους!! 

You may also like