Τι φοράμε… για το “Καλή Χρονιά”;

“Πάει ο παλιός ο χρόνοοοος…” Καλά, ΟΚ, όχι ακόμη, αλλά ούτε που θα καταλάβουμε πώς θα φτάσει η ώρα! Ας τον υποδεχθούμε λοιπόν, με χαμόγελα προσμονής, ελπίδας κι αγάπης αλλά… και με στυλ!

               Για το ρεβεγιόν στο σπίτι…

               Είτε είμαστε οι οικοδέσποινες είτε οι καλεσμένες, θέλουμε η εμφάνισή μας να είναι κομψή, αλλά και πρακτική – θυμίζω πως πολλές θα θελήσουμε να καθίσουμε στο πάτωμα μαζί με τα πιτσιρίκια για να παίξουμε με τα δώρα του Άη Βασίλη! Γι’ αυτό κι επιλέγουμε από τα Marks&Spencer μία cozy μάλλινη κι απόλυτα trendy παντελόνα τύπου culottesκαι τη συνδυάζουμε με ένα πουκάμισο με χαρούμενο printαλλά και τις πανέμορφες crocμπότες της Exeπου βρίσκουμε στα καταστήματα Tsakiris Mallas!

             

               Όσο καλά κορίτσια κι αν είμαστε, μας αρέσει να αισθανόμαστε και λίγο… Naughty! Feel free to be Naughty με τη βοήθεια της νέας συλλογής της Swarovski! Και βέβαια, το ρολόι Era Journey του brand είναι πρακτικό, όμως ταυτόχρονα είναι κι ένα εντυπωσιακό κόσμημα!

            

              

Σε περίπτωση που ετοιμαζόμαστε να πάμε εμείς σε ένα φιλικό σπίτι για το γιορτινό γεύμα, ετοιμάζουμε την τσάντα μας με τα απαραίτητα – τα οποία θα είναι και λιγότερα, ημέρα αργίας γαρ! – και κάνουμε fashion statementμε τη quilted τσαντούλα ώμου Lovely που επίσης θα βρούμε στα καταστήματα του Tsakiris Mallas! Τέλος, τυλιγόμαστε με στυλ στο παλτό με εφέ “ψαροκόκκαλο” που θα ξεχωρίσουμε από τα Marks & Spencer!

              

               “Καλή χρονιά!” *τσιν τσιν*

               Μια που επιθυμούμε να έχουμε όλοι μας μία λαμπερή χρονιά, ας μεταφέρουμε αυτή μας την επιθυμία και στο look μας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Πώς; Με τη midi φούστα των Marks&Spencer που είναι στολισμένη με όμορφες παγιέτες σε συνδυασμό με μία μακρυμάνικη μπλούζα με γραβάτα στο λαιμό και αυτές τις υπέροχες γόβες Lara Conte που βρήκαμε στον Tsakiris Mallas και που μας έκλεψαν την καρδιά!Α, και βέβαια δεν ξεχνάμε να εφοδιαστούμε με το πουά καλσόν από τη συλλογή της Chiara Ferragni που μας φέρνουν τα αγαπημένα Calzedonia!

              

               Ας κάνουμε μία μικρή αντίθεση στη βραδινή μας έξοδο κι ας είμαστε… Nice! Και πάλι με την υποστήριξη της Swarovski, επιλέγουμε ορόσημα της περιορισμένης αυτής συλλογής.

               Βάζουμε τα απολύτως απαραίτητα (ξέρετε, κινητό, κλειδιά, κραγιόν και χρήματα!) στο υπέροχο πουγκάκι Menbur που βρίσκουμε γι’ άλλη μία φορά στον Tsakiris Mallas και ολοκληρώνουμε την εμφάνισή μας με το ζεστό μαύρο παλτό κλασσικού κοψίματος από τα Marks & Spencer!)

              

               Τέλος, αν θέλετε να υποδεχθείτε το νέο έτος ανανεωμένες, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα ένα lob hair cut, το οποίο δε θα σας τρομάξει ως απότομη αλλαγή και που μπορείτε να στυλιζάρετε είτε με τη βοήθεια μίας ισιωτικής είτε κάνοντας απαλούς κυματισμούς. Ό,τι κι αν διαλέξετε, πάλι κούκλες θα είστε!

              

               Άρωμα δε θα βάλετε; Αν δυσκολεύεστε να επιλέξετε, τότε σας προτείνουμε το Prodigieux le Parfum της Nuxe.Ο Serge Majoullier κατάφερε να μεταφέρει την υπέροχη αύρα του πολύτιμου λαδιού Huile Prodigigieuse σε ένα άρωμα, “κλείνοντας” παράλληλα στις νότες του περισσότερο καλοκαίρι, θάλασσα, ήλιο και ομορφιά.Οι νότες του έχουν επιλεχθεί μία προς μία με σκοπό να ξυπνούν τις αισθήσεις, να προκαλούν ευεξία, να απογειώνουν την αυτοπεποίθηση και να κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει ακόμα πιο θηλυκή και ερωτική.

                             Φυσικά, μην ξεχνάτε πως ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Ό,τι κι αν φορέσετε για να γιορτάσετε τον ερχομό της νέας χρονιάς, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα και όλες σας οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν! Καλή Χρονιά

Hairstyle photo credits: Glowsly/ photo credits : @mero_dnt (unsplash)

You may also like