Κατοικίδια μεταμορφώνονται… σε ήρωες της Disney

Έχοντας μεγαλώσει με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, ειδικά με τη “Λαίδη και τον Αλήτη” ή τα “101 Σκυλιά της Δαλματίας”, υπήρξαν στιγμές που ομολογώ αναρωτήθηκα πώς θα ήταν το δικό μου σκυλάκι αν ήταν ένας τέτοιος χαρακτήρας. Και παραδεχθείτε το, πολλοί από εμάς είχαν έστω μία φορά την απορία! Την απάντηση δίνει μία Ολλανδή σκιτσογράφος, η Isa Bredt, η οποία προσφέρει στα κατοικίδια όσων της το ζητούν… the Disneytreatment! Και μάλιστα δίνει εκείνη την classic οπτική της Disney για τους χαρακτήρες της που αγαπήσαμε σε ταινίες όπως αυτές που προανέφερα αλλά και τις “Αριστόγατες” ή το “Βασιλιά των Λιονταριών”!

             

               Όλα ξεκίνησαν όταν το 2014 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αποφάσισε να προσφέρει την τέχνη της δωρεάν μέσω του Reddit και συγκεκριμένα… à la Disney πορτραίτα των κατοικιδίων των χρηστών της πλατφόρμας.   

               Αργότερα αποφάσισε να κάνει επάγγελμα την τέχνη της οπότε και δημιούργησε τη σελίδα @PetDisneyfication στο Instagram (μην παραλείψετε να κάνετε *κλικ*, το υλικό είναι ατελείωτο!) ώστε οι ενδιαφερόμενοι να βλέπουν την δουλειά της και να επικοινωνούν για τις παραγγελίες τους.

              

               Αυτό όμως που κάνει τη δουλειά της Bredt ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι πως αναλαμβάνει και τα πορτραίτα ζώων που φιλοξενούνται σε καταφύγια ώστε αυτά να έχουν μία ευκαιρία να βρουν μία παντοτινή οικογένεια. Γιατί κάθε ζωάκι έχει δικαίωμα στη φροντίδα και την αγάπη μας.

               Πάντως εγώ αναρωτιέμαι πως θα ήταν ο σκυλο-ανιψιός μου ως φατσούλα της Disney… Εσείς;

               Πηγή &photo credits: Bored Panda

You may also like