Κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας (+trailers)

godzilla-bryan-cranston-aaron-taylor-johnson δΛέτε να ανοίξουν οι θερινοί κινηματογράφοι και να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές στις αίθουσες; Πόσες ταινίες βγαίνουν αυτή την εβδομάδα… Σίγουρα έχει μεγάλη ποικιλία, για όλα τα γούστα….

Ο πασίγνωστος «Godzilla» επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες με μια νέα ταινία που ξεκινά να προβάλλεται σήμερα. Η κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει ακόμη επιλογές και για το σινεφίλ κοινό.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Godzilla»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάρεθ Έντουαρντς με τους: Άαρον Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Κεν Γουατανάμπε, Ζιλιέτ Μπινός

Ο Φορντ Μπρόντι έχασε τη μητέρα του σε μικρή ηλικία, μετά τη μυστηριώδη καταστροφή του ιαπωνικού πυρηνικού εργοστασίου της Τζαντζίρα το 1999. Ο διασωθείς από το δυστύχημα πατέρας του, Τζο, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην επιστημονική εξιχνίαση του μυστηρίου. Μετά την καταγραφή άγνωστων υπερηχητικών συχνοτήτων, πατέρας και γιος θα ξαναβρεθούν στην Τζαντζίρα, ανακαλύπτοντας ένα επτασφράγιστο κυβερνητικό μυστικό που θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο τον πλανήτη.

«Salvo»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Φάμπιο Γκρασαντόνια, Αντόνιο Πιάτσα με τους: Σαλέχ Μπακρί, Σάρα Σεραγιόκο, Λουίτζι Λο Κάσκιο

Ο Σάλβο είναι ο νεαρός μπράβος ενός μαφιόζου, ο οποίος αναλαμβάνει να βγάλει από τη μέση έναν αντίπαλό του. «Μάρτυρας» της δολοφονίας, όμως, θα γίνει η τυφλή αδελφή του θύματος, στην οποία ο Σάλβο χαρίζει τη ζωή κρύβοντας την αλήθεια από το αφεντικό του.

«Ο Σωσίας»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Αγιοάντε με τους: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μία Γουασικόφσκα, Γουάλας Σον, Σάλι Χόκινς

Ο Σάιμον είναι ένας συνεσταλμένος και μοναχικός κυβερνητικός υπάλληλος, στον οποίο κανείς δεν δίνει σημασία. Ούτε η Χάνα, η συνάδελφός του με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος. Όλα όμως θα αλλάξουν όταν καταφθάσει ο Τζέιμς, ένας καινούργιος συνάδελφος ολόιδιος με τον Σάιμον, αλλά γοητευτικός, εξωστρεφής και παμπόνηρος.

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

Αγγλο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Κάρλο Καρλέι με τους: Χέιλι Στέινφελντ, Πολ Τζιαμάτι, Ντάγκλας Μπουθ

Στη Βερόνα του 16ου αιώνα οι νεαροί Ρωμαίος και Ιουλιέτα ερωτεύονται με πάθος, όμως οι οικογένειές τους, οι Μοντέγοι και οι Καπουλέτοι, είναι θανάσιμοι εχθροί.

«Suzanne»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κατέλ Κιγιεβερέ με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Σαρά Φορεστιέ, Αντέλ Αενέλ

Μεγαλώνοντας με τον πατέρα της και τη μικρότερη αδελφή της, η Σουζάν μένει έγκυος στην εφηβεία, μπλέκει σε μια ριψοκίνδυνη ερωτική περιπέτεια και προσπαθεί να βρει το δρόμο της στη ζωή μέσα από μια σειρά επώδυνων επιλογών.

Πηγή: εδώ

You may also like