ΚΟΡΡΕΣ-Μαύρη Πεύκη, ένα crash test επιβεβαιώνει την υπεροχή της φύσης

Η νέα αντιγηραντική σειρά ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζει μια παγκόσμια καινοτομία βασισμένη σε βραβείο ΝΟΜΠΕΛ με νέα έρευνα για αποτελεσματική σύσφιγξη προσώπου με φυσικά συστατικά. Ο συνδυασμός αυτός την έχει οδηγήσει ήδη στην πρώτη θέση του πορτφόλιο ΚΟΡΡΕΣ στα φαρμακεία λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία της, ενώ μετράει ήδη ένα βραβείο από τα PURE BEAUTY AWARDS [Μ. Βρετανία / ΟΚΤ 2012].

Ένα νέο crash test αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δράση της αντιρυτιδικής & συσφιγκτικής σειράς ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ, επιβεβαιώνοντας ότι η αποτελεσματικότητα -σε όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις φροντίδας της ώριμης επιδερμίδας- είναι συνδεδεμένη με τα επιλεγμένα δραστικά συστατικά, την έρευνα και την τεχνολογία πίσω από το προϊόν, ενώ δεν ορίζεται από το υψηλό κόστος.

Η συγκριτική μελέτη με συμβατικό καλλυντικό προϊόν, 6πλάσιας τιμής, τεκμηρίωσε την εφάμιλλη δράση της κρέμας ημέρας της σειράς, ενώ κατέγραψε καλύτερα μεμονωμένα αποτελέσματα σε 4 από τις 6 βασικές παραμέτρους γήρανσης που μετρήθηκαν: Ελαστικότητα/ Lifting προσώπου/ Ενυδάτωση/ Όγκος ρυτίδων. Τα ευρήματα του crash test προστίθενται σε αυτά των κλινικών μελετών τελικού προϊόντος, ενώ το γεγονός ότι 100% των γυναικών αξιολόγησε τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ ως πιο αποτελεσματική από την κρέμα επιλογής του, επισφραγίζει την προσιτή δύναμη της ‘χημείας’ της φύσης ακόμα και στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα της αντιγήρανσης.

Η αντιρυτιδική & συσφιγκτική σειρά ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ είναι το επόμενο βήμα που επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της προσέγγισης ΚΟΡΡΕΣ στην αντιγήρανση. Με αφετηρία τα ευρήματα της πρωτογενούς έρευνας για το μηχανισμό του πρωτεασώματος και την ενίσχυσή του με το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη -παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ βασισμένη σε βραβείο ΝΟΜΠΕΛ, το ερευνητικό πεδίο διευρύνθηκε, εστιάζοντας στη ρύθμιση των μεταλλοπρωτεϊνασών [ενζύμων η δράση των οποίων επηρεάζει τη διατήρηση της τρισδιάστατης δομής του συνδετικού ιστού] με φυσικά αντιοξειδωτικά μέσα, αναδεικνύοντας την εξειδικευμένη, ισχυρή δράση των πολυφαινολών από Μαύρη Πεύκη [Επιγαλλοκατεχίνη]. Με ποσοστό φυσικού περιεχομένου έως 97,7%, τέσσερα [4] συστήματα δράσης -σύσφιγξη & ανόρθωση περιγράμματος προσώπου/ άμεσο lifting/ επανόρθωση ρυτίδων/ ενυδάτωση & λάμψη- και 9 ισχυρές δραστικές ουσίες, εκ των οποίων πέντε [5] με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία, η σειρά ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ αποτελεί την απόλυτα φυσική λύση σε όλες τις απαιτήσεις αντιγήρανσης της ώριμης επιδερμίδας [45+].

You may also like