Κρέπα, club sandwich ή burger;

Είναι μεσημέρι ή αργά το βράδυ και θέλετε να φάτε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, κάτι στα γρήγορα για να συνεχίσετε οτιδήποτε κάνετε;
Εμείς κάναμε μια έρευνα για εσάς για να δούμε τι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε burger, κρέπα ή club sandwich. Ας δούμε αναλυτικά τις θερμίδες που έχει το καθένα.

Το απλό burger, το οποίο αποτελείται από δυο φέτες ψωμί, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι, μπιφτέκι, τυρί τοστ και σος, θα σας προσδώσει 300 θερμίδες και 5 γραμμάρια κορεσμένο λίπος. Αν επιλέξετε burger με κοτόπουλο, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς οι θερμίδες ανεβαίνουν στις 486 και το συνολικό λίπος στα 10- 28 γραμμάρια. Το διπλό burger, απ’ την άλλη, το οποίο μπορεί να περιέχει μια φέτα ψωμί επιπλέον και διπλό μπιφτέκι, χαρίζει από 490 έως 950 θερμίδες. Αν συνοδευτεί και από τηγανιτές πατάτες θα σας χαρίσει και έξτρα 230 θερμίδες η μικρή μερίδα, 330 η μεσαία, και 460 η μεγάλη μερίδα.

burger barbara que

Η κρέπα αναλόγως με τα υλικά που θα προτιμήσουμε θα έχει και τις ανάλογες θερμίδες. Η ζύμη της φτάνει έως και τις 245 θερμίδες. Αν προτιμήσετε γλυκιά θα έχει από 450 έως 800 θερμίδες, ενώ η αλμυρή από 400 με προϊόντα light έως και 900 αν περιέχει ζαμπόν, τυρί, μπέικον, ντομάτα, πατάτες και μαγιονέζα.

Το club sandwich που όλοι προτιμάμε να τρώμε στην παραλία και αποτελείται από 3 φέτες ψωμί τοστ, ζαμπόν, τυρί, μπέικον, ντομάτα, μαρούλι, σος και τηγανιτές πατάτες μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις 1.200 θερμίδες. Αν το φάτε χωρίς τις πατάτες και αντικαταστήσετε τα προϊόντα με light, τότε οι θερμίδες του μπορεί να μειωθούν στις 600.

club sandwich

Το σίγουρο είναι ότι με αυτές τις τρεις επιλογές θα πάρετε αρκετές θερμίδες. Αξίζει όμως να παραστρατήσετε και λίγο…

Πηγή: εδώ

You may also like