“Κρατάμε” το καλοκαίρι στην επιδερμίδα μας… με τα σωστά προϊόντα

Όλες θέλουμε να σκεφτόμαστε έξυπνα και να μην χάνουμε χρόνο σε ότι αφορά την ομορφιά μας. Κάποιοι, μπορεί να πουν πως ο χρόνος είναι χρήμα, μα – προσωπικά- το σημαντικότερο είναι ο χρόνος με τον εαυτό μας και πως τον αξιοποιούμε σωστά. Έτσι προσπαθούμε να σας κάνουμε τις ιδανικές προτάσεις που θα βοηθήσουν -κατά τη διάρκεια των διακοπών ή και μετά- για να μας «περιποιηθούμε» σωστά. Να ανανεωθούμε και να επιστρέψουμε με φρέσκια διάθεση για την επόμενη σεζόν!

Τι επιλέξαμε για εσάς…

  Με το δροσερό άρωμα Soleil des Vignes της Caudalie θα αισθάνεστε την ζεστασιά του καλοκαιριού όπου και αν βρίσκεστε είτε εδώ είτε σε διακοπές. Με νότες από άνθη πορτοκαλιάς, καρύδας, γιασεμιού και βανίλιας σε ταξιδεύει σε ηλιόλουστες μέρες δίπλα στη θάλασσα. Αν θέλετε ακόμη πιο έντονο άρωμα, συνδυάσετε το με το shower gel του. 

Τα  μυστικά ομορφιάς του ελληνικού brand Little Secrets για την περιποίηση σώματος κάνουν θραύση με τις μοναδικές υφές και τα αρώματα τους. Η σειρά Aurora περιλαμβάνει έλαιο, mist, γαλάκτωμα και κερί σώματος, όλα με floral και αισθησιακή αρωματική αίσθηση. Με την καθημερινή φροντίδα χαρίζουν ευεξία και αποτοξίνωση στην επιδερμίδα που σας μένει αξέχαστη.

Συνδυάστε πολύ υψηλή αντιηλιακή προστασία με ματ τελείωμα και φυσική κάλυψη με το Photoderm της Bioderma. Μια λεπτόρρευστη αντιηλιακή κρέμα με χρώμα για καθημερινή χρήση για να σας χαρίσει βελούδινη υφή ενώ ελέγχει την λιπαρότητα και περιορίζει την γυαλάδα. Θα το βρείτε σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα το δέρμα σας.

Αυτό το καλοκαίρι, η Nuxe δημιουργεί τρεις συλλεκτικές συσκευασίες για το εμβλητικό πολυχρηστικό της λάδι Huile Prodigieuse, το οποίο φοριέται σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Τρία συλλεκτικά μπουκάλια με κοινό θέμα την πισίνα και την καλοκαιρινή της αύρα σχεδιασμένα από τους σπουδαστές  του διεθνούς φήμης ινστιτούτο τέχνης Penninghen. Χαρίζουν την πολυτέλεια που χρειαζόμαστε…

Κρατείστε το καλοκαίρι για αρκετό καιρό στην επιδερμίδα σας, με την κατάλληλη περιποίηση για ακόμα καλύτερη διάθεση.

Photo credits: @angelopantazis (unsplash)

You may also like