Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Μάρτιος, Vol. 1

Vol. 1 - banner μαρτιοςΝαι, ξέρω, λογικά αφότου διαβάσατε τον τίτλο του «Κρατήστε θέση!» τσεκάρατε το ημερολόγιό σας για να επιβεβαιώσετε πως έχουμε Φλεβάρη ακόμα! Μην ξεχνάτε, όμως, πως η στήλη φροντίζει να σας ενημερώσει εγκαίρως ώστε να προλάβετε να κάνετε τις δηλώσεις συμμετοχής για τα παιδικά εργαστήρια. Κι επειδή το Σάββατο υποδεχόμαστε το Μάρτη, το γδάρτη, τον… παλουκοκάφτη, σωστός είναι ο τίτλος, μη φοβάστε, δεν τα έχασα!
Μαζί με το Μάρτιο ξεκινά κι η άνοιξη, άρα οι βόλτες στη Θεσσαλονίκη με τα παιδάκια σας στη λιακάδα θα είναι πιο συχνές! Δείτε λοιπόν, τι προτείνουν οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί !

01 Sock dollsΣε ποια παιδάκια δεν αρέσουν οι κούκλες; Κι όχι, δεν εννοώ τις Barbie, αλλά εκείνες τις μαλακές κούκλες διαφόρων ειδών και χρωμάτων, που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να τους δώσουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Φανταστείτε, λοιπόν, τη χαρά τους αν τους προτείνετε να φτιάξετε μαζί τους ένα χρωματιστό μαϊμουδάκι από… κάλτσες! Στο Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης για Παιδιά κι Ενήλικες «Μαγικό Αερόστατο» (Μόργκενταου 5) σας περιμένουν μαζί με τα παιδάκια σας αυτό το Σάββατο, 1 του Μαρτίου, στις 11:30 το πρωί για να δημιουργήσετε και τα μικρά σας να αποκτήσουν ένα νέο «φίλο»!

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 10€ ανά παιδί ( ηλικίας από πέντε έως έντεκα ετών) με μία έκπτωση της τάξης του 10% για δύο ή περισσότερα άτομα, ενώ για τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2313-025119.

02 Art2ArtΦυσικά είμαστε ακόμη σε κλίμα καρναβαλίστικο, επομένως το Σάββατο της πρωτομηνιάς στις 6 το απόγευμα το Εργαστήρι Μάθησης και Δημιουργικής Έκφρασης Art2Art (Παπάφη 149) περιμένει μικρούς και μεγάλους για να μάθουν όλοι μαζί παραδοσιακά έθιμα της Αποκριάς. Με τα τραγούδια και τις μουσικοκινητικές δράσεις της ομάδας «Τρίλλιες» θα γνωρίσουμε τους Γενίτσαρους και τις Μπούλες, θα δούμε πόσο δυνατά… κουδουνίζουν οι Κουδουνοφόροι, θα μάθουμε πώς στο καλό περπατάνε στα κάρβουνα οι αναστενάρηδες, αλλά και ποιος είναι αυτός ο Τζάρος που τον καίνε καταμεσής της πλατείας!

Προλάβετε, λοιπόν, να δηλώσετε συμμετοχή έως κι αύριο, Παρασκευή 28 του Φλεβάρη με ένα e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνώντας στο 6944-778263 και στο 6945-972977. Η τιμή της συμμετοχής είναι στα 7€ ανά παιδί με έκπτωση 15% για τα αδέρφια, οι γονείς/συνοδοί μπαίνουν δωρεάν, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται χυμός και σνακ.

Σας εύχομαι να τα περάσετε πανέμορφα και δημιουργικά με τα παιδάκια σας, ό,τι κι αν διαλέξετε!

You may also like