Κρατήστε θέση, στη Θεσσαλονίκη! (Vol. 2)

Vol. 2 - bannerΝά’ μαι και πάλι κοντά σας! Σας έλειψα;

*σιγή ιχθύος*

Εμένα, πάντως, μου λείψατε και γι’ αυτό επανήλθα! Άλλωστε βρήκα πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια για να κάνετε με τα παιδάκια σας στη συμπρωτεύουσα, όπου είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Φυσικά πάντα με τη βοήθεια των «Πυγολαμπίδων στο Κλουβί» !

Σε ποιο παιδάκι δεν αρέσουν τα παραμύθια; Και τι πιο δημιουργικό από το να φτιάξεις… ένα νέο παραμύθι; Πού γίνεται αυτό; Στην Παραμυθοκουζίνα της Αίθουσας Τέχνης Ρω (Ρωμανού 5) της ζωγράφου Στεφανίας Βελδεμίρη και του συγγραφέα Κώστα Στοφόρου. Εκεί με τη Μαγική Τράπουλα, θα έρθουν λίγο νωρίτερα οι Καλικάντζαροι, οι οποίοι φυσικά μαζί με τα παιδιά θα κάνουν τις πιο διασκεδαστικές σκανταλιές! Επίσης θα μάθουμε να κλίνουμε το ρήμα «ΚαλικαντζαΡώ», που θα πει «κάνω σκανταλιές χωρίς να με πάρουν είδηση»!
Παραμυθοκ..Τι είναι η Παραμυθοκουζίνα κι η Μαγική Τράπουλα; Κατ’ αρχήν η Παραμυθοκουζίνα είναι ένας τρόπος μία πιο δημιουργικής προσέγγισης των παιδιών στο παραμύθι, με στόχο την καλλιέργεια της φαντασίας τους. Παράλληλα μέσω της διαδικασίας βελτιώνεται η επικοινωνία ανάμεσα στα παιδιά και τους ενηλίκους, ενώ επίσης τα παιδιά αποκτούν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το βιβλίο και το διάβασμα. Κάπου εδώ συμβάλλει κι η Μαγική Τράπουλα, όπου επιλέγοντας τυχαίες κάρτες από αυτήν και με την κατάλληλη καθοδήγηση, τα παιδιά αναπτύσσουν την ιστορία.
Τηλεφωνήστε λοιπόν στο 2310-226552 (Δευτέρα – Τετάρτη 10:30-15:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:30 – 15:00 & 18:00 – 20:30), κλείστε θέση – με μία πολύ προσιτή συμμετοχή κόστους 5€ – και ραντεβού την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 18:00!

PlayartΗ φιλοσοφία του κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Playart (Μητροπόλεως 119) επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων, της φαντασίας και της κοινωνικότητας του παιδιού μέσα από τα προγράμματα των καλλιτεχνικών εργαστηρίων. Με τμήματα όπως αυτά της ζωγραφικής, της κατασκευή origami και κοσμημάτων και των μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων, οι αισθήσεις του παιδιού λαμβάνουν ερεθίσματα τέτοια που του προκαλούν το ενδιαφέρον για μάθηση και φυσικά αναπτύσσουν την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του. Τα απογευματινά τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας τριών έως δέκα ετών, ενώ υπάρχουν νέα πρωινά κι απογευματινά τμήματα για γονείς και παιδιά δύο έως τριών ετών. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα τμήματα και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2310-232532.

You may also like