Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Vol. 3

Μαμάδες και μπαμπάδες του The K-Magazine! Ακούσατε ακούσατε! Η Θεσσαλονίκη συνεχίζει να κρύβει σε κάθε της γωνίτσα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όχι μόνο για τα παιδάκια σας, αλλά και για εσάς, κι οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί μας κατευθύνουν αναλόγως! Φροντίστε, λοιπόν να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή, είναι κρίμα να τις χάσετε!

01+Ω2Το απόγευμα (19:00) αυτού του Σαββάτου, 29 Μαρτίου, το Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι Ω2 (Θάλητος 31, 2315-007271) ετοιμάζει για τα παιδιά… Φεγγαροπαιχνιδίσματα. Τι θα πει αυτό; Θα πει πως ο Daniel Georgiev κι η Μαριάννα Ρούκαλη περιμένουν μικρούς – και μεγάλους, γιατί όχι; – για να σας ταξιδέψουν με μουσική και παραμύθι… ως το Φεγγάρι!

02+Οξυγόν..Η εκδήλωση του Οξυγόνου (Ολύμπου 81, 2310-260085) «Μαθαίνω να αγαπώ το βιβλίο» απευθύνεται κυρίως σε γονείς κι εκπαιδευτικούς. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, στο εργαστήρι φιλαναγνωσίας (19:00-21:00) πρόκειται να συζητηθούν σημαντικά θέματα αναφορικά με τη σχέση των παιδιών με τα βιβλία, όπως το αν τα παιδιά σήμερα διαβάζουν όπως έκαναν κάποτε, ποιοι είναι οι καλύτερη τρόποι για να έρθει το παιδί πιο κοντά στη λογοτεχνία και τι ρόλο παίζουν οι γονείς αλλά και οι δάσκαλοι στην ανάπτυξη αυτής της σχέσης; Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω e-mail στο [email protected] αναφέροντας ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο κι e-mail, ενώ απαραίτητη είναι η επισήμανση «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ». Αντί εισιτηρίου, οι συμμετέχοντες θα αγοράσουν ένα παιδικό βιβλίου ελάχιστης αξίας 5€, ενώ θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης του εργαστηρίου.

03+Κύκλοι..Τέλος, το βιωματικό αυτό εργαστήρι ενηλίκων απευθύνεται στις νέες μαμάδες. Κακά τα ψέματα, καμία μας δε γεννήθηκε γνωρίζοντας εξαρχής πώς είναι να μεγαλώνεις ένα μωρό, αφού κατά βάση… διδάσκεσαι στην πορεία όταν έρθει εκείνη η ώρα! Έτσι τις Τετάρτες του Απριλίου (2/4, 9/4, 16/4 και 23/4) κι ώρα 10:30 το πρωί οι «Κύκλοι Ζωής» (Άνω Περαία, 23920-76009 & 6977-824541) περιμένουν τις νέες μαμάδες που έχουν την αγωνία του να γίνουν καλές μαμάδες, ώστε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους αλλά κι ό,τι αποκόμισαν από το νέο τους ρόλο, προκειμένου να μη «χαθούν» εξαιτίας αυτού. Το συνολικό κόστος είναι 50€ κι επειδή ο αριθμός των συμμετοχών δε μπορεί να ξεπερνά τα δεκατέσσερα (14) άτομα ανά συνάντηση, θα σας συνιστούσα να κρατήσετε άμεσα θέση!

You may also like