Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! (Vol. 4)

Το κλίμα στη Θεσσαλονίκη πλέον είναι άκρως χριστουγεννιάτικο! Και φυσικά δε λείπουν οι παιδικές εκδηλώσεις όπου τα Χριστούγεννα είναι πρωταγωνιστές! Κι επειδή δεν υπάρχουν καλύτεροι οδηγοί από τις Πυγολαμπίδες στο Κλουβί ,ας ακολουθήσουμε τα φωτεινά τους ίχνη!
Σχεδία+στ..Στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Σχεδία στην Πόλη» (Παπαμάρκου 8, πρώτη παράλληλος πάνω από την Ερμού) τα παιδάκια ηλικίας από πέντε έως οκτώ ετών θα μάθουν πώς γιορτάζονται τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες του κόσμου. Στέλνουν με το ταχυδρομεία το γράμμα τους στον Άη Βασίλη τα παιδάκια της Γερμανίας; Γιατί την Παραμονή των Χριστουγέννων μαζεύονται όλοι γύρω από τις μηλιές στην Αγγλία; Πώς λένε «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά» σε άλλες γλώσσες του κόσμου; Φροντίστε τα παιδάκια να λάβουν μέρος σ’ αυτό το εργαστήρι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, μια που θα έχουν και την ευκαιρία να φτιάξουν και μία χειροτεχνία για το σπίτι! Απλά τηλεφωνήστε στο 2310-236344 ή στο 6978-383064 από τις 11 έως τις 2 κι από τις 6 ως τις 9.

 

Τα+Χριστο..Την ίδια μέρα, στο «Οξυγόνο» (Ολύμπου 81), ο εμψυχωτής Αναστάσιος Ροΐλος θα περιμένει τα παιδάκια ηλικίας από οκτώ ετών κι άνω ώστε να βοηθήσουν τον δαιμόνιο ντετέκτιβ Κλουζ ώστε να λύσει μία περίεργη υπόθεση. Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του Γίργκεν Μπανσέρους «Τα Χριστούγεννα του Κλουζ» και δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γίνουν για λίγο… ντετέκτιβ! Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου επομένως τηλεφωνήστε γρήγορα στο 2310-260085 και… μην ξεχάσετε τους μεγεθυντικούς φακούς! Κάθε καλός ντετέκτιβ έχει κι από έναν!

 

Καλή διασκέδαση!!!

You may also like