Λάμψη παντοτινού καλοκαιριού με KORRES Aegean Bronze

Λάμψη παντοτινού καλοκαιριού στο δέρμα με φυσικό τρόπο, σαν κάθε ημέρα να είναι μία συλλογή στιγμών σε μαγικές αμμουδιές!

Η αύρα, τα χρώματα και η ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού βρίσκονται στη νέα συλλογή Aegean Bronze της KORRES. 1. Το νέο Serum Αυτομαυρίσματος για πρόσωπο + σώμα με 100% φυσικής προέλευσης παράγοντα μαυρίσματος 2. Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος με υαλουρονικό  δίνουν στο δέρμα τη ζεστή χρυσαφένια απόχρωση και τη λάμψη του ήλιου 3. H φυσικά μαυρισμένη, sun-kissed  επιδερμίδα τυλίγεται με το πιο καλοκαιρινό eau de parfum της μάρκας, το νέο Aegean Bronze,ασφυκτικά γεμάτο με νότες από περγαμόντο, φρέζια, βανίλια, με μία αρωματική συμφωνία που φέρνει στο μυαλό τη χρυσή άμμο και το μπλε της θάλασσας και με μία διάθεση παντοτινού καλοκαιριού!

Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος Πρόσωπο + Σώμα

(Άμεσο Αποτέλεσμα + Διάρκεια)

Ενυδατικό serum αυτομαυρίσματος που διαρκεί για άμεσα λαμπερή, φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα, με εξαιρετικά ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα. Το serum συνδυάζει 100% φυσικό παράγοντα μαυρίσματος DHA, υαλουρονικό οξύ και 4 υπερ-θρεπτικά, ενυδατικά έλαια από καρότο, chia, καρύδα και αβοκάντο, για sun-kissed, φυσικά λαμπερό, απαλό δέρμα με υγιή όψη και τέλεια ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Aegean Bronze Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος

(Λάμψη + Blurring effect)

Ανάλαφρη ενυδατική mousse με υαλουρονικό οξύ, που χαρίζει φυσική λάμψη και αναδεικνύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας, απαλύνοντας ατέλειες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Περιέχει πλήθος φυσικών συστατικών για δέρμα ενυδατωμένο, ελαστικό, απαλό και φυσικά λαμπερό, ανάμεσα στα οποία το υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα από φύκια, αμυγδαλέλαιο, βούτυρο karite, έλαια βερίκοκου και ηλίανθου, φυτικό σκουαλένιο.

Aegean Bronze Eau De Parfum

Η ζεστασιά του ήλιου του Αιγαίου και το ανάλαφρο γλυκό αεράκι του δειλινού που σκεπάζει τις αμμουδιές, σε ένα μπουκάλι. Άρωμα που συντηρείται φυσικά με εκχύλισμα δενδρολίβανου -φυσικό αντιοξειδωτικό-, ενώ δεν περιέχει  PCM και ph thalates, συνθετικές ουσίες δυνητικά επιβλαβείς για τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Top notes: Bergamot, Cedrat

Heart notes: Freesia, Burnt Sugar, Frangipani

Base notes: Sand Accord, Vanilla, Musk

You may also like