Λίγη καμέλια για να μας φτιάξει η ημέρα!

Το ιαπωνικής καταγωγής λουλούδι εισβάλει στο μπουντουάρ, ομορφαίνοντας τη ζωή μας.  Φορτίζουμε θετικά τις μπαταρίες της επιδερμίδας μας και απογειώνουμε την διάθεση μας. O κόσμος της ομορφιάς είναι εδώ για να μας φτιάξει την εικόνα αλλά και το κέφι! Ανακαλύπτουμε τα προϊόντα που βασίζονται στον ενυδατικό και αντιοξειδωτικό αυτό θησαυρό για το δέρμα και τα μαλλιά. Τι έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή; Ας δούμε τι επιλέξαμε με πολύ ενδιαφέρον καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει αισθητά…

Hydra Beauty Masque de Nuit au Camelia / Chanel

Η ενυδατική μάσκα νύχτας με εκχύλισμα καμέλιας Hydra Beauty Masque de Nuit au Camelia της Chanelείναι μια αναζωογονητική μάσκα μίας νύχτας. Μεταμορφώνεται από μια κρέμα σε υφή που μοιάζει με νερό όταν γίνεται μασάζ στο δέρμα. Η ενυδάτωση αυξάνεται κατά 40% με αποτέλεσμα το δέρμα να εμφανίζεται 36%πιο ξεκούραστο  και  38%  πιο λαμπερό.

Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream Camellia & Geranium Blossom

Η κρέμα ημέρας Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream Camellia & Geranium Blossom είναι μια θρεπτική, μη λιπαρή ενυδατική κρέμα προσώπου που βελτιώνει αισθητά τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, χωρίς να αφήνει υπόλοιπο λάδι ή λάμψη στο δέρμα. Η βελούδινη υφή αυτής της σύνθεσης αφήνει το δέρμα απαλό και χαλαρωτικό, με αποτέλεσμα μια ιδανική βάση για εφαρμογή μακιγιάζ.

Μάσκα μαλλιών με πλούσιο έλαιο καμέλιας Elixir Ultimate / Kerastase

Είναι ιδανική για τα θαμπά μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους. Αυτή η μάσκα εντατικής επανόρθωσης διεισδύει στην τρίχα για να της προσφέρει βαθιά περιποίηση και να αποκαταστήσει τη μεταξένια λάμψη της. Τα θαμπά μαλλιά θρέφονται σε βάθος, γίνονται ορατά πιο απαλά και πιο λαμπερά. Το Έλαιο Marula, πλούσιο τόσο σε Βιταμίνες C και D όσο και σε Ωμέγα-9, ενδυναμώνει την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά πιο υγιή.

Shu Uemura Art Of Hair Essence Absolue Oil-In-Cream

Έλαιο σε μορφή κρέμας για μεταξένια μαλλιά Shu Uemura Art Of Hair Essence Absolue Oil-In-Cream Camelia πολλαπλών χρήσεων, η οποία τρέφει και απαλύνει τα χοντρά μαλλιά. Απορροφάται γρήγορα και εξισορροπεί εκ νέου το επίπεδο υγρασίας από τη ρίζα έως την άκρη των ξηρών μαλλιών. Το απαλό, κομψό βελούδινο λάδι δημιουργεί μια απαλή πινελιά με γυαλιστερή λάμψη και παρέχει προστασία από τη θερμότητα και την υπεριώδη προστασία. Είναι ασφαλής στα βαμμένα  μαλλιά, ώστε να μπορεί να ευδοκιμήσει χωρίς να θυσιάσει την υγεία των μαλλιών σας.

Μήπως είστε η Κυρία με τις καμέλιες;  Επιλέξτε, εφαρμόστε και ανανεωθείτε…

You may also like