Αυτά τα μωρά έχουν… παραμυθένια φωτογένεια!

Ποια μαμά δεν έχει αποκαλέσει “πρίγκιπα” ή “πριγκίπισσα” το μωράκι της που κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά της; Το παιδί κάθε γυναίκας είναι εξίσου σημαίνουσα προσωπικότητα όσο ένα πριγκιπόπουλο – τι, μόνο ο William κι η Kate το δικαιούνται νομίζατε; Φαίνεται πως αυτό ακριβώς ενέπνευσε τη μητέρα και φωτογράφο μητρότητας Karen Marie από την Καλιφόρνια για ένα παραμυθένιο photo project!

               Η Karen Marie εργάστηκε στο παρελθόν ως νοσηλεύτρια κι ως μαία, αλλά στράφηκε στη φωτογραφία όταν η πεθερά της τής είπε πως οι φωτογραφίες παραμένουν στο χρόνο. Η προϋπηρεσία της δίπλα στα μωρά κι αυτή η κουβέντα ήταν η αφορμή να ξεκινήσει το Belly Beautiful Portraits, όπου αναλαμβάνει πανέμορφα πορτραίτα γυναικών που περιμένουν το μωρό τους αλλά και νεογέννητων και βρεφών.

Βεβαίως κάποια από τα projectsτης είναι εμπνευσμένα από την αγαπημένη όλων Disney! Έτσι δε θα μπορούσε ένα μη συμπεριληφθεί κι ένα όπου γλυκύτατα κοριτσάκια ποζάρουν ενώ ονειρεύονται σαν πριγκίπισσες.

Για το project η Karen Marie ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κάθε σκηνικό, ενώ με πολλή προσοχή επέλεξε και το φόρεμα που θα φορούσε το κάθε μωράκι, ενώ δεν έλειψε και το ενδιαφέρον συμμετοχής, καθώς πενήντα ζευγάρια έκαναν αίτηση ώστε η δική τους πριγκίπισσα να μεταμορφωθεί σε Belle ή Ariel. Τελικά η φωτογράφος επέλεξε μόλις έξι κοριτσάκια και το projectείχε ολοκληρωθεί σε οκτώ ώρες.

Τελικό αποτέλεσμα;

Η Jasmine ονειρεύεται πετώντας στο μαγικό χαλί… Η Ariel κρατά αγκαλιά το Flounder ενώ χαλαρώνει σε μία σχεδία… Κι η Aurora aka Ωραία Κοιμωμένη μαθαίνει τι θα πει “Once Upon A Dream”! Και φυσικά εμείς απλά τα χαζεύουμε με ένα χαμόγελο γαλήνης ενόσω οι μικρούλες απολαμβάνουν τον υπνάκο τους!

Κάνοντας ένα browsing στην ιστοσελίδα της Karen Marie θα δείτε κι άλλα shots, με ονειρικό Peter Pan κι ένα μικρό Simba να κοιμάται αγκαλιά με μία ύαινα! Επίσης… ποτέ δεν πίστευα πως οι villains μπορούν να είναι ΤΟΣΟ χαριτωμένοι!

Δεν κρύβω πως όταν αξιωθώ κι εγώ να κρατήσω αγκαλιά ένα μωρό, θα ήθελα να έχω μία τέτοια στιγμή απαθανατισμένη… ίσως ένα μικρό Jedi!

Πηγή: Bored Panda

Photo credits: Belly Beautiful Portraits

You may also like