Λουκούμια Σύρου ή Αφρόλουτρο φραγκόσυκο;

Η αναζήτηση συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μέσα στο Αιγαίο… Σίγουρα έχετε δοκιμάσει τα καταπληκτικά λουκουμάκια Σύρου με άρωμα τριαντάφυλλο αλλά ίσως όχι τα Aegean Beauty Natural products χωρίς parabens. Όταν έρχεται η ώρα για τα καθημερινά μας προϊόντα περιποίησης, το άρωμα είναι κύριο χαρακτηριστικό το οποίο προσέχουμε ειδικά σε αφρόλουτρα, σαμπουάν, μαλακτική μαλλιών ή κρέμες σώματος… Έτσι αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένες από τις τελευταίες σας επιλογές η Σύρος έχει δημιουργήσει καταπληκτική σειρά καθημερινής φροντίδας εξελίσσοντας τις απόλυτα φυσικές μυρωδιές όχι μόνο στα γλυκίσματα της αλλά και στις απαιτήσεις του ξηρού κλίματος με τα υπέροχα μελτεμάκια του Αιγαίου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσεις την ιεροτελεστία του μπάνιου σου δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μισάωρο χαλαρωτικού spa ή ενός beauty pitstop αν θέλετε πραγματική αλλαγή..

To Aegean Beauty Natural Σαμπουάν με αυθεντικό μέλι θυμαριού από Συριανούς παραγωγούς κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, είναιιδανικό για συχνή χρήση, με εμπλουτισμένη σύνθεση που ενυδατώνει τα μαλλιά, τα κάνει ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα ενώ προστατεύει από ερεθισμούς το τριχωτό της κεφαλής.

Αν τυχόν  σας πέφτουν  τα μαλλιά σας -όπως συνήθως γίνεται το καλοκαίρι- το Aegean Beauty με δενδρολίβανο είναι ένα φυσικό τονωτικό σαμπουάν για ενδυνάμωση των μαλλιών, με εκχυλίσματα δενδρολίβανου από βιολογικές πιστοποιημένες καλλιέργειες της Σύρου και Saw Palmetto, περιποιείται τα μαλλιά, τα προστατεύει από τη τριχόπτωση, θρέφει τις ρίζες, δίνει όγκο και είναι κατάλληλο για συχνό λούσιμο.

 Μετά από όποια επιλογή και αν κάνετε το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε επειγόντως μαλακτική μαλλιών …Το Aegean Beauty Natural Conditioner με μέλι Σύρου και ελαιόλαδο λειτουργεί ως μαλακτική κρέμα απαλής περιποίησης κατάλληλη για συχνή χρήση, για όλους τους τύπους μαλλιών. Αφού ολοκληρώσουμε την τελετουργία των μαλλιών σειρά έχει το σώμα μας….

Το φυσικό αφρόλουτρο Aegean Beauty με φραγκόσυκο από εκχύλισμα του φυτού Opuntiaficus-indica έχει  κρεμώδη υφή με αναζωογονητική και ενυδατική δράση, περιποιείται το δέρμα αφήνοντας την γλυκιά μυρωδιά του φραγκόσυκου. Αν χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό και την κρέμα σώματος Aegean Beauty με Aloe Vera θα καταπραΰνει το δέρμα σας και θα απομακρύνει τυχόν ερεθισμούς.

Αν ερωτεύεστε μεθυστικά και ανάλαφρα αρώματα- όπως προσωπικά προτιμώ- τότε τα Aegaen Beauty θα σας χαρίσουν ευεξία μέσα από τις υπέροχες μυρωδιές που θα αφήνουν στο τέλος ή στην αρχή της ημέρας σας και θα αναδεικνύουν την υπέροχη βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα σας.

You may also like