Μία μοναδική βραδιά με οικοδέσποινα την εμβληματική Moët&Chandon

Η Moët&Chandon, η σαμπάνια που είναι ταυτισμένη με την επιτυχία, τη λάμψη, τη γενναιοδωρία, το μεγαλείο και την καινοτομία. Βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε μεγάλης, σημαντικής και πάνω από όλα χαρούμενης στιγμής… Μοιράζεται τη χαρά της συντροφικότητας με μια σειρά λαμπερών εκδηλώσεων ανά τον κόσμο.

Λίγες μέρες πριν υποδεχτούμε τη νέα χρονιά, στο εμβληματικό ξενοδοχείο Μ. Βρετανία, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ένα εντυπωσιακό art de la table, Moët&Chandon έκανε το υπέρτατο κάλεσμα. Σε ένα λαμπερό σκηνικό με τους εκλεκτούς καλεσμένους να απολαμβάνουμε ένα gourmet δείπνο, βασισμένο στο γαλλικό art-de-vivre, πρωταγωνίστησαν η Moët&Chandon Brut Imperial και η Moët&Chandon Rose.

Η γεμάτη φυσαλίδες νύχτα, φωτίστηκε από τις αντανακλάσεις των αμέτρητων ποτηριών Moet τα οποία σχημάτιζαν μια εντυπωσιακή πυραμίδα η οποία αποτέλεσε και το εντυπωσιακό κεντρικό θέμα της εκδήλωσης…

…δίνοντας τον ρυθμό σε μια νύχτα γεμάτη λάμψη και εορταστική πληθωρικότητα, που κορυφώθηκε τη στιγμή που όλοι ύψωσαν τα ποτήρια τους προς τιμήν όλων των αξέχαστων στιγμών που δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή.

Η πιο εμβληματική σαμπάνια έκλεισε τη χρονιά και υποδέχτηκε τη νέα, με αισιοδοξία, αγάπη και αστραφτερές φυσαλίδες Moët!

Merci Moët et à la prochaine!

Φωτογραφίες: Papadakis press

You may also like