Μίλα μου για μπουζούκια…, από την Ελευθερία Σπυράκη

Αγαπητοί μου γλεντζέδες , η ώρα που περιμένατε έφτασε. Φορέστε τα καλά σας και εφοδιαστείτε με αρκετό κέφι και καλή διάθεση , αφού ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι γεμάτος από αρκετό τραγούδι, καψούρα , αλλά και μπόλικα γαρύφαλλα.
Μπορεί οι “Χρυσές εποχές” των νυχτερινών κέντρων να αποτελούν μακρινό παρελθόν, ωστόσο οι προϋποθέσεις υπάρχουν, όπως και η καλή θέληση από τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών που με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν να διευκολύνουν τον κόσμο και να τον κάνουν να επιστρέψει δυναμικά στην νυχτερινή Αθήνα.
Ναι, ναι , καλά καταλάβατε, το σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθεί με τα καλύτερα νυχτερινά μουσικά σχήματα της χρονιάς. Για αυτό κορίτσια μου, ακονίστε τα στιλέτα σας γιατί σας περιμένει αρκετός χορός.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

1480728_927388630606586_1006108623873371031_nΚέντρο Αθηνών : Nίκος Βέρτης- Ελένη Φουρέιρα

Το Κέντρο Αθηνών για την φετινή σεζόν 2014-2015 έρχεται να αναστατώσει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης έχοντας κλείσει το καλύτερο σχήμα της χρονιάς. Ο λόγος για τον μοναδικό Νίκο Βέρτη μαζί με την πιο sexy παρουσία της Ελληνικής μουσικής σκηνής, την Ελένη Φουρέιρα . Η έναρξη των εμφανίσεων τους γίνεται στις 24 Οκτωβρίου και ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν κάνει κράτηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Teatro Music Hall: Γιώργος Μαζωνάκης – Πάολα – Παντελής Παντελίδης

Φαίνεται ότι την φετινή χρονιά θέλει να βάλει φωτιά στα δρώμενα της διασκέδασης το γνωστό κέντρο, επιλέγοντας τους τρεις καλλιτέχνες . Το σχήμα του Teatro Music Hall είναι γεγονός και κάνει έναρξη στις 21 Νοεμβρίου, περιμένοντας να χαρίσει νύχτες απόλυτου ερωτισμού και διασκέδασης , πάντα με τις φωνές του Γιώργου Μαζωνάκη, της εντυπωσιακής Πάολα και του Παντελή Παντελίδη.

Fever: Δέσποινα Βανδή – Νίκος Οικονομόπουλος – Demy – Boys & Noise

Η Δέσποινα Βανδή συναντά ξανά τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever τον χειμώνα του 2014. Ένα μαγαζί που έχει πλέον συνδεθεί άμεσα με το όνομα του ταλαντούχου τραγουδιστή και τα πολύ επιτυχημένα σχήματα που φιλοξενεί. Η Δέσποινα και ο Νίκος έχουν ξανασνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα σχήμα στο οποίο συμμετείχε και η Έλλη Κοκκίνου. Τώρα πάλι μαζί οι δυο τους ανανεωμένοι με καινούριες δισκογραφικές δουλειές θα βάλουν τα δυνατά τους για να μας χαρίσουν τις καλύτερες βραδιές.

Βοτανικός: Αντύπας – Νίκος Μακρόπουλος – Ελεάνα Παπαιωάννου

Ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος για πρώτη φορά μαζί, σας περιμένουν στον Βοτανικό από τις 19 Σεπτεμβρίου. Μετά την περσινή, απόλυτα επιτυχημένη, σεζόν, που ήταν και η μακροβιότερη στην Αθηναϊκή νύχτα, ο Αντύπας επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage και στο πλάι του θα έχει έναν καλλιτέχνη που συνέδεσε το όνομά του με δυνατές νύχτες στη μεγάλη αυτή μουσική σκηνή της πόλης.

Posidonio: Κωνσταντίνος Αργυρός – Κώστας Μαρτάκης – Χριστίνα Σάλτη – Θωμαή Απέργη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά από 3 σαιζόν συνεχόμενων εμφανίσεων στο Ποσειδώνιο και μια μικρή καλοκαιρινή διακοπή επέστρεψε στο αγαπημένο στέκι της Παραλιακής . Το ανανεωμένο stage του POSIDONIO αναστατώνει τη νυχτερινή Αθήνα με το πιο fresh σχήμα του χειμώνα! Το πρόγραμμα έχει ήδη αποσπάσει τα θετικά σχόλια του κοινού τόσο με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών , όσο και από την ποιότητα διασκέδασης που προσφέρει σαν μαγαζί.
Οι δύο γοητευτικοί άντρες της ελληνικής μουσικής σκηνής Κωνσταντίνος Αργυρός και Κώστας Μαρτάκης ενώνουν δυνάμεις με τις εκρηκτικές Χριστίνα Σάλτη, Θωμαή Απέργη και Josephine, τον ταλαντούχο Ελληνοβραζιλιάνο Mario Brasil, ενώ μαζί τους εμφανίζεται και ο αγαπημένος του περσινού VOICE, Λευτέρης Κιντάτος.

frangelico1Frangelico: Σταμάτης Γονίδης – Χρήστος Χολίδης
Η καρδιά της διασκέδασης από την Παρασκευή “χτυπά” στο FRANGELICO, με τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ να δίνουν τον παλμό! Το απόλυτο καλλιτεχνικό μουσικό πάντρεμα που είναι έτοιμο να κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης. Μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού, με τον Χρήστο Χολίδη και τους συνεργάτες του να προκαλούν το αδιαχώρητο, σε μια non stop σεζόν που κράτησε 7 μήνες, η συνέχεια και ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται πολύ πιο θερμός. Με το θερμόμετρο της διασκέδασης να χτυπάει 4Οάρια. Ο Σταμάτης Γονίδης, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο Χρήστο Χολίδη και μαζί υπόσχονται το απόλυτο δίδυμο επί πίστας, σε ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό, με πολύ έρωτα, “καψούρα” και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Φωταέριο: Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα
Ο αμφιλεγόμενος Νότης Σφακιανάκης, μια σταθερή αξία στην νυχτερινή Αθήνα, βρίσκεται στο Φωταερίο μαζί με τους VEGAS . Το «Φωταέριο», μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές, οι οποίες το ανέβασαν πολλά επίπεδα ψηλότερα, όσο αφορά στην νυχτερινή διασκέδαση, τώρα ετοιμάζεται για την τρίτη και “φαρμακερή” χρονιά, κατά την οποία θα επικρατήσει κατά κράτος των μουσικών σχημάτων που θα εμφανίζονται στα άλλα μπουζούκια της Αθήνας. Σίγουρα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα πρωταγωνιστήσει στην μάχη της διασκέδασης. Εξάλλου, ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα, κουβαλώντας πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους και ευρισκόμενοι στην κορυφή, ξέρουν περισσότερο από τον οποιοδήποτε άλλον, πώς να επικοινωνούν με τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, άνετοι και γεμάτοι πάθος και ενέργεια, υπόσχονται να μας δώσουν απλόχερα το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε ένα μουσικό ταξίδι  γεμάτο από τις ανεπανάληπτες επιτυχίες τους.

Diogenis Studio: Αντώνης Ρέμος – Γιάννης Ζουγανέλης – Μελίνα Ασλανίδου
Ο Αντώνης Ρέμος έκανε την έκπληξη και αναμένεται να έχει μια εκπληκτική συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανελη όπου το πρόγραμμα θα είναι εντελώς διαφορετικό από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα . Τα λόγια για τον Αντώνη Ρέμο είναι περιττά καθώς όλοι γνωρίζουν τις αμέτρητες επιτυχίες του και τη δημοτικότητά του στο κοινό. Ένας ακόμα λόγος έμπνευσης, είναι φέτος για τον Αντώνη Ρέμο η χαρμόσυνη είδηση ότι η γυναίκα του περιμένει ήδη το παιδί τους στον τρίτο μήνα κύησης. Τελευταίο του album είναι «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» και αναμένεται κάτι νέο. Ο Γιάννης Ζουγανέλης απ’ την άλλη πλευρά έχει «ανεβάσει πολύ τις μετοχές του» τα τελευταία χρόνια με  τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς. Το ύφος του και η δουλειά του είναι ξεχωριστά ιδιαίτερα και αποτελεί πρότυπο προς μίμηση πλέον στη νέα γενιά

Έναστρον: Βασίλης Καρράς – Στέλιος Ρόκκος – Τάκης Ζαχαράτος – Αμαρυλλίς
Βασίλης Καρράς και Στέλιος Ρόκκος θα αποτελέσουν για τη φετινή σεζόν 2014-2015 το νέο σχήμα του Έναστρον (Πειραιώς 178). Τους δυο γίγαντες του ελληνικού πενταγράμμου θα πλαισιώσει η ανανεωμένη Αμαρυλλίς. Οι δυο καλλιτέχνες που μετρούν μόνο επιτυχίες εδώ και πολλά χρόνια, θα παρουσιάσουν ένα «φωνητικό» υπερθέαμα και υπόσχονται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς επίσης και η Αμαρυλλίς επιστρέφει στις πίστες άκρως δυναμική και εντυπωσιακή. Μένει να δούμε την ακριβή ημερομηνία έναρξης.

Φως (Πρώην Tas Music Stage): Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Θεοφάνους

Μεγάλη μεταγραφή για τον όμιλο Μαροσούλη, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, που θα εμφανίζεται τη φετινή σεζόν στο Tas. Καλλιτέχνης και επιχειρηματίας έδωσαν τα χέρια για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία καθώς τόσο η Νατάσα Θεοδωρίδου όσο και η ομάδα  του μαγαζιού θα κάνουν τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο  “συμπρωταγωνιστής” του σχήματος, Γιώργος Θεοφάνους, καθώς η αλήθεια είναι ότι δε μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες εμφανίσεις τη νύχτα. Το σίγουρο είναι ότι η ποιότητα του γνωστού συνθέτη είναι μη αμφισβητήσιμη και το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτών των καλλιτεχνών αυτού του βεληνεκούς, προμηνύεται φαντασμαγορικό.

10351009_895056503852757_4334207252175156852_nVOX: Γιώργος Γιαννιάς – Χρήστος Μενιδιάτης – Στέλλα Καλλή – Otherview

Έναν χειμώνα γεμάτο κέφι υπόσχονται η παρέα του VOX ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή οι οποίοι ξεκινούν δυναμικά τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Μαζί τους θα είναι η Φανή Αβραμίδου και οι Otherview.
Ο Γιώργος Γιαννιάς για πρώτη φορά στην σκηνή του Vox έρχεται να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του. Η άριστη επαφή του με το κόσμο έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβαίνει η διασκέδαση στα ύψη. Ενώ το άτυπο ραντεβού του Χρήστου Μενιδιάτη με την σκηνή του Vox πραγματώνεται για ακόμα μια χρονιά θέτοντας ψηλά τον πήχη της διασκέδασης και του ξεφαντώματος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ταλέντο που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, ο Χρήστος Μενιδιάτης αποτελεί μια από τις πιο γνήσιες φωνές της εποχής μας.Το σχήμα έρχεται να απογειώσει η Στέλλα Καλλή. Όσο και αν μας τραγουδάει ”Σου ρίχνω άκυρο” εμείς δεν ”Αρνούμαστε” να την βλέπουμε ξανά και ξανά. Το όνομά της άρρηκτα συνδεδεμένο με την δυνατή λαϊκή φωνή και εντυπωσιακή της παρουσία έρχεται για να δώσει ένα άρωμα γυναίκας στο σχήμα.

Caramela: Σάκης Αρσενίου – Ειρήνη Μερκούρη – Κυριάκος Κυανός – Δημήτρης Καραδήμος
Από την λίστα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το Caramela, σημείο συνάντησης όλων των απανταχού night lovers. Το Caramela Live Stage Athens επιστρέφει δυναμικά με το πιο επιτυχημένο σχήμα και της φετινής σεζόν! Ο Σάκης Αρσενίου, η Ειρήνη Μερκούρη στη μεγάλη της επιστροφή στην πίστα και ο Κυριάκος Κυανός, είναι οι πρωταθλητές της διασκέδασης και υπόσχονται ένα σούπερ ξεσηκωτικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, για διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Acro: Γιώργος Σαμπάνης – Τάμτα – Κατερίνα Λιόλιου
Μετά από την περσινή επιτυχία στο Acro, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει αυτή την φορά έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή pop τραγουδίστρια Τάμτα,κάνουν πρεμιέρα το Παρασκευή στις 24 Οκτωβρίου. Μαζί τους η Κατερίνα Λιόλιου το κορίτσι που ξεχώρισε από το Voice.
Ένα μοναδικό Party που ξεκινάει από τις 11.30 μ.μ. με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη στα Decks του Acro και υπόσχεται ότι και φέτος o χώρος θα μετατραπεί σε ένα Club που θα συνδυάζει απόλυτα το live πρόγραμμα με τα επιτυχημένα DJ set.
Το πρόγραμμα πολυδιάστατο με ποικιλία μουσικών ακουσμάτων από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό.

Club 22: Πάνος Κιάμος – Stan – Ελένη Χατζίδου
Ένα δυνατό λαικό σχήμα θα φιλοξενηθεί τη φετινή σεζόν 2014-2015 στοClub 22 στη Βουλιαγμένη. Με τον Πάνο Κιάμο να ηγείται του σχήματος το αποτέλεσμα είναι σίγουρα επιτυχημένο όπως μόνο ο Κιάμος ξέρει εδώ και πολλά χρόνια. Συμπρωταγωνιστές αυτού η Ελένη Χατζίδου και ο Σταν. Το πρόγραμμα αναμένεται να είναι άκρως διασκεδαστικό και ανεβαστικό, το κέφι στα ύψη και η πίστα γεμάτη κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Central 22: Γιώργος Τσαλίκης – Πάνος Καλίδης 
Στο Central 22, στη Βουλιαγμένη, θα είναι ο χώρος που θα στεγάσει τη συνεργασία του Γιώργου Τσαλίκηκαι του Πάνου Καλίδη για το χειμώνα 2014-2015 . To Central 22 πρόκειται για έναν καινούριο χώρο πάνω από το γνωστό Club 22 που φιλοξενούσε μέχρι πέρυσι τον Πάνο Κιάμο. Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την πολυετή επιτυχία του στο Caramella αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με το φίλο του Πάνο Καλίδη που αν μη τι άλλο “πρωταγωνιστούσε” στο Vox για 3 χρόνια. Το σχήμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς , τόσο ο Πάνος Καλίδης όσο και ο Γιώργος Τσαλίκης, ξέρουν καλά πως να διασκεδάζουν τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελευθερία Σπυράκη, πατήστε εδώ 

You may also like