Μαθήματα style από τη Michelle Obama

Με την ευκαιρία των 49 γενεθλίων της που γιόρτασε χθες η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ας θυμηθουμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της και ας πάρουμε μερικά μαθήματα, για να ξεχωρίζουμε σε κάθε περίπτωση.

Η κυρία “O” έχει το δικό της στυλ.Η Μισέλ Ομπάμα ξέρει τι θέλει, τι φαίνεται καλό πάνω της – και δεν φοβάται να πειραματιστεί.
“Το καλύτερο σημείο στο στυλ της Πρώτης Κυρίας είναι ότι δεν είναι καθόλου στημμένη” λέει ο σχεδιαστής Naeem Khan
“Η κ. Ομπάμα κρατάει χαμηλούς τόνους στο ντύσιμό της κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών, και αυτός είναι ο τρόπος που θα ήθελε να ντύνεται η μέση αμερικανίδα”.
Από την φούστα, τα κομψά φορέματα σε κλασικά γραμμές, τις ζακέτες της, η Μισελ έχει τελειοποιήσει το στυλ της, τονίζοντας τα σημεία που είναι όμορφα και καλύπτοντας τις αδυναμίες της.
“Είναι έξυπνη, ισχυρή και με αυτοπεποίθηση», λέει ο σχεδιαστής Tracy Reese.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά τρικ και μαθήματα στυλ που έχουμε πάρει από την κα “O” κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών.

1. Δείχνει τα γυμνασμένα της χέρια

2. Τις αρέσουν τα prints, δεν φοβάται να ξεχωρίζει…φορά τολμηρό floral ή με funky γεωμετρικά σχήματα
3. Λάμπει με τα αξεσουάρ της

“Όταν η Πρώτη Κυρία φοράει ένα από τα σχέδιά μου, είμαι πιο περήφανος από ό, τι όταν κάθε άλλη διασημότητα φοράει τα κομμάτια μου», λέει ο σχεδιαστής Naeem Khan.
4. Αγαπά τις φούστες της δεκαετίας του 1950, που θυμίζουν την αμερικάνικη σειρά “Mad Men”. Η Ομπάμα επιλέγει συχνά vintage φορέματα, και με την τέλεια σιλουέτα της, τονίζει τη μικροσκοπική μέση της και καμουφλάρει τις “προβληματικές” περιοχές.

6.Λατρεύει τις ζώνες
Δώστε της οποιαδήποτε στιγμή να βάλει ζώνη. Συχνά την βλέπουμε να τις συνδιάζει με παλτά, ζακέτες, φορέματα, αλλά και πάνω από τις μπλούζες.



7. Make a statement
Είτε με μία σειρά από απλά μαργαριτάρια είτε με φανταχτερά κι ακριβά κοσμήματα, δείνει μια επιπλέον δόση glam σε ένα φόρεμα ή πουλόβερ ή στην τουαλέτα της.

8. Φτηνά και κομψό
Δεν είναι απαραίτητο να φορέσει ρούχα υψηλής ραπτικής για να φανεί κομψή, φτάνει να κάνει τον σωστό συνδιασμό.

9. Είναι πιστή σε συγκεκριμένους σχεδιαστές όπως οι Isabel Toledo , Rachel Roy, Tracy Reese και Marchesa.

10.Τα ρούχα δεν είναι για μια μόνο φορά, ακθώς έχει αγαπημένα κομμάτια που τη βλέπουμε να φορά συχνά, αλλά ζοντας ένα αξεσουάρ. Κλασσικό παραδειγμα: Πρόσθεσε μια καρφίτσα σε ένα φόρεμα Rachel Roy που φορούσε στο σώου του Jimmy Kimmel, και κατευθείαν πήγε σε μία προεκλογική ομιλία.

Πηγή: http://www.nydailynews.com

You may also like