Μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood με τη Summer Collection του The Body Shop

Για να υποδεχτούμε λοιπόν το καλοκαίρι με την ανάλογη διάθεση, η The Body Shop δημιούργησε και λανσάρει 2 νέες,
special edition σειρές περιποίησης σώματος ─ και ναι, είναι και οι δύο vegan! Η λουλουδάτη Cool Daisy και η ζουμερή Fresh Raspberry είναι η μία πιο αναζωογονητική από την άλλη!

Απολαύστε τη νέα special edition σειρά Fresh Raspberry! Τα vegan προϊόντα περιποίησης σώματος της σειράς είναι όλα εμπλουτισμένα είτε με θρεπτικό έλαιο από σπόρους σμέουρων είτε με εκχύλισμα σμέουρων. Θα καλύψουν τις πιο βασικές ανάγκες της κανονικής ή ξηρής επιδερμίδας, από την απολέπιση μέχρι την αναγκαία θρέψη. Και το καλύτερο; Θα κάνουν την επιδερμίδα σας να μοσχοβολά σαν αληθινά, φρεσκοκομμένα σμέουρα. Με ένα μοναδικό φρουτώδες άρωμα, υπόξινο, ζουμερό και με μια πινελιά από δροσερές πράσινες νότες, που θα σας συναρπάσει!

*Νέα σειρά περιποίησης σώματος Fresh Raspberry με ζουμερό & υπόξινο άρωμα

Fresh Raspberry whipped body butter (200ml)

Μία πιο ελαφριά και αφράτη εκδοχή του θρυλικού μας Body Butter, ό,τι πρέπει για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου!

Αυτό το Body Butter είναι ιδανικό για την επιδερμίδα που το καλοκαίρι διψά για ενυδάτωση, καθώς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, που διαρκεί έως και 72 ώρες… Χωρίς λιπαρό τελείωμα και λιπαρή αίσθηση στην επιδερμίδα. Η ελαφριά υφή του απορροφάται άμεσα αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία, απαλή και ελαστική.

Fresh Raspberry hydrating body mist (100ml)

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας μια δόση άμεσης ενυδάτωσης και αναζωογόνησης!

Αυτό το ενυδατικό Body Mist, εμπλουτισμένο με έλαιο από σπόρους σμέουρων και υαλουρονικό οξύ, διαθέτει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται γρήγορα. Αφήνει την επιδερμίδα δροσερή, αναζωογονημένη και υπέροχα αρωματισμένη σαν ζουμερό σμέουρο! Εύκολα και γρήγορα, καταπραΰνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ενυδατωμένη και ανακουφισμένη από τα συμπτώματα της ξηρότητας, και της χαρίζει μια φυσική λάμψη και υγιή όψη.

Fresh Raspberry shower gel (250ml)

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα σμέουρων, αυτό το ζουμερό αφρόλουτρο καθαρισμού σώματος με υφή gel δημιουργεί πλούσιο αφρό . Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, αναζωογονημένη και διακριτικά αρωματισμένη. Πιστέψτε μας, θα αισθάνεστε σαν να επιστρέψατε μόλις από μια αναζωογονητική βόλτα στη φύση με ένα καλάθι φορτωμένο με φρεσκοκομμένα, ζουμερά σμέουρα!

Fresh Raspberry exfoliating body scrub (250ml)

Η μοναδική υφή του θα κάνει την απολέπιση σώματος απόλαυση! Εμπλουτισμένο με αληθινούς σπόρους σμέουρων και πούδρα από κελύφη καρυδιών, αυτό το απαλό scrub σώματος είναι σαν πολτός από ζουμερά φρούτα! Προσφέρει ήπια απολέπιση μεαπίθανο φρουτώδες άρωμα και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, λεία και απαλή.

*Νέα σειρά περιποίησης σώματος Cool Daisy με λουλουδάτο & αναζωογονητικό άρωμα

Η νέα special edition, vegan σειρά περιποίησης σώματος Cool Daisy θα σας προσφέρει την αναζωογόνηση που χρειάζεστε αυτή την εποχή και είναι ό,τι πρέπει για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες! Τα προϊόντα της σειράς είναι όλα εμπλουτισμένα με εκχύλισμα μαργαρίτας και διαθέτουν ένα δροσερό και μοναδικά αναζωογονητικό λουλουδάτο άρωμα που θα κάνει την καρδιά σας να ανθίσει!

Cool Daisy body yogurt (200ml)

Αναζωογονήστε τη διψασμένη επιδερμίδα με μια γενναία δόση ενυδάτωσης! Αυτό το Body Yogurt τυλίγει απαλά την επιδερμίδα σε ένα ελαφρύ ενυδατικό πέπλο με δροσερό λουλουδάτο άρωμα. Χάρη στην ελαφριά υφή gel-cream, απορροφάται στη στιγμή και προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση!

Cool Daisy shower gel (250ml)

Flower power in your shower! Είτε είστε πρωινός είτε βραδινός τύπος ─ είτε και τα δύο, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος ─ ο στόχος σας στο ντους είναι ένας: φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

Απολαύστε μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας με δροσερό και αναζωογονητικό λουλουδάτο άρωμα με το υπέροχο αφρόλουτρο καθαρισμού σώματος της σειράς Cool Daisy. Είναι απλά must-have για το καλοκαίρι!

Cool Daisy hydrating body mist (100ml)

Ένα ακόμα νέο must-have για το καλοκαίρι! Αυτό το ενυδατικό Body Mist είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μαργαρίτας και υαλουρονικό οξύ και προσφέρει στην επιδερμίδα μια δροσερή δόση ενυδάτωσης και άμεση αναζωογόνηση!

Ξεδιψά, δροσίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα στη στιγμή, αφήνοντάς την αισθητά ενυδατωμένη και ανακουφισμένη από την αφυδάτωση, την αίσθηση τραβήγματος και την ξηρότητα, ενώ ταυτόχρονα της χαρίζει μια υπέροχη φυσική λάμψη και ένα δροσερό λουλουδάτο άρωμα!

 Τα νέα προϊόντα κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα της The Body Shop και online στο www.thebodyshop.gr

You may also like