Ακόμη και στην πόλη, γιορτάζουμε την άνοιξη με στυλ!

Μένουν περίπου δέκα μέρες μέχρι το Πάσχα που, κατά πώς δείχνουν τα πράγματα, και φέτος θα είναι διαφορετικό, καθώς η εκδρομή για τις γιορτές στο χωριό μας ή στην εξοχή με φίλους φαίνεται να απομακρύνεται. Ωστόσο

               Η ανοιξιάτικη συλλογή των Zara είναι εδώ και μας περιμένει στο e-shop για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και τα παντελόνια με ανδρικό κόψιμο μοιάζουν και φέτος να κυριαρχούν στις επιλογές μας. Το συνδυάζουμε με ένα διακριτικό κορμάκι με halter λαιμόκοψη κι ένα φαρδύ σακάκι με μανίκια που μαζεύονται για ακόμη πιο ανέμελο look.

               Λατρέψαμε τη συλλογή του Renato Garini που βρήκαμε στις ανοιξιάτικες collections του TsakirisMallas, έτσι κι αυτή τη βδομάδα μας εμπνέουν τα στυλάτα sneakers του brand, αυτή τη φορά με ελαφρώς υψωμένη σόλα.

Τα αξεσουάρ μας;

               Βγαίνετε βόλτα με το μωράκι σας και πρέπει να πάρετε… τα πάντα; Η γερμανική εταιρεία LÄSSIG αναγνωρίζει την ανάγκη των νέων γονιών για πρακτικότητα και έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας το Urban backpack. Μία τσάντα πλάτης με πρακτικό και μοντέρνο σχεδιασμό! Περιέχει ένα αδιαβροχοποιημένο στρωματάκι για αλλαγή πάνας, αποσπώμενη θήκη για τα μπουκαλάκια του μωρού… Καθώς κι άγκιστρα για τη μεταφορά στο καρότσι. Κι όσο για τα μικροαντικείμενα, όπως παιχνιδάκια; Το backpack περιέχει κι ένα μικρό τσαντάκι ώστε τα πάντα να είναι οργανωμένα!

               Νομίζατε πως θαν μέναμε στο απλό κορμάκι; Όχι βέβαια, όταν έχουμε σύμμαχο το Treasure Box by Annita! Τα υπέροχα κολιέ του προσφέρονται για εντυπωσιακά layering effects. Όπως εδώ με μία αλυσίδα, ένα Candyκαι το Heart Air Balloon!

               Αν τυχόν αμελούσατε το αντηλιακό τις ημέρες του χειμώνα, ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε από τώρα να προφυλάσσετε την επιδερμίδα σας. Και το αντηλιακό προσώπου Sun Screen Velvet της Frezyderm προσφέρει υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Η μη λιπαρή υφή του και η περιεκτικότητά του σε χρώμα το κάνει ιδανικό και για βάση μακιγιάζ. Ειδικά αν αυτήν την περίοδο η ρουτίνα του μακιγιάζ σας είναι σε αναμονή, το αντηλιακό της Frezyderm προσφέρει άψογο αποτέλεσμα για ένα less is more look με προστασία!

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας… #staysafe, #stayhealthy, #staypositive !

You may also like