Μυρωδάτες εαρινές αναμνήσεις για τα μαλλιά μας

Πόσο καλά προετοιμασμένο είναι το νεσεσέρ σας  για αυτό το καλοκαίρι; Η αλήθεια είναι πως ακόμη και αν δεν μην είμαστε αρκετά έτοιμες, διότι το μυαλό μας είναι συνέχεια κολλημένο στην προστασία της υγιεινής , πιστέψτε με πως ήρθε ο καιρός να νιώσουμε τον καλοκαιρινό αέρα στο μπουντουάρ μας. Ας ανακαλύψουμε τι σημαίνει η σύνθεση ενός φρέσκου αέρα γύρω μας!

 Υποδεχτείτε την εαρινή συμφωνία των αισθήσεων! Αρώματα μαλλιών που θα σας απογειώσουν και θα δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις …

Αν σας αρέσουν οι ντελικάτες, floral και φρουτώδεις νότες, τότε το νέο συλλεκτικό άρωμα μαλλιών Chance Eau Tendre Hair Oil της Chanel είναι ιδανικό για αυτό το καλοκαίρι. Ενισχυμένο με έλαιο jojoba, μεταμορφώνει τα μαλλιά ακαταμάχητα, ευωδιαστά, λαμπερά και απαλά. Επίσης, η δεύτερη επιλογή που μπορεί να σας ταιριάζει για όσες προτιμούν κάτι διαφορετικό το Chance Eau de Parfum με ροζ πιπέρι, γιασεμί , βανίλια και λευκό μόσχο θα σας δώσουν άλλη διάσταση.

Ο Dior πάντα μας εντυπωσιάζει, ωστόσο το Prestige Micro-Caviar De Rose είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Η καθημερινή περιποίηση βασισμένη στο πλούτο του άγριου τριαντάφυλλου που φυτρώνει και αναπτύσσεται στις αντίξοές  καιρικές συνθήκες της Νορμανδίας. Αποτελείται από 22 αγνά μικροθρεπτικά συστατικά που αναγεννούν ακόμη και την πιο καινούργια επιδερμίδα.

Τέλος,η Schwarzkopf Professional θα τονώσει την διάθεση μας, απολαμβάνοντας μια τελετουργία περιποίησης αξέχαστη! Βασισμένο στο νέο έλαιο χωρίς σιλικόνη Oil Ultime Essential, εμπλουτισμένο με ιλάνγκ ιλάνγκ και έλαιο μανταρινιού, αναζωογονεί στο φουλ και φορτίζει θετικά τις μπαταρίες μας. Ό,τι καλύτερο μετά από τον καυτό ήλιο, όσο νωρίς και αν ήρθε  φέτος..

Ας νιώσουμε την αλλαγή μέσα μας με τις νέες επιλογές και ας αφεθούμε για λίγο στην καθημερινή φροντίδα του εαυτού μας!

You may also like