Μυστικά για όμορφες βλεφαρίδες…

Ακόμα και για όσες προσεγγίζουν το θέμα της ομορφιάς «φυσικά», η μάσκαρα είναι ένα προϊόν που αγαπάμε πολύ και δεν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς τουλάχιστον μια στρώση. Όταν οι βλεφαρίδες μας είναι μακριές και σκούρες, τα μάτια μας φαίνονται αυτόματα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά, καθιστώντας το βλέμμα μας σπινθηροβόλο. Δυστυχώς, αυτό το μαγικό ραβδάκι, είναι εξίσου μαγικό όσο και ύπουλο, γιατί μπορεί να τις καταστρέψει εάν δεν τις φροντίζουμε όπως πρέπει.

1. Όταν εργάζεστε για ολόκληρα 12άωρα, το μόνο που θέλετε όταν γυρίζετε στο σπίτι, είναι να ξαπλώσετε στο μαλακό κρεβάτι σας.  Οι ειδικοί ισχυρίζονται, πως ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών, δεν αφιερώνουν τον δέοντα χρόνο στην αφαίρεση των προϊόντων από τα μάτια, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν τις βλεφαρίδες, χωρίς καν να το γνωρίζουν. Προτιμήστε μαλακά προϊόντα ή ακόμα καλύτερα έλαια για την αφαίρεση της μάσκαρα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαλακές θα είναι μετά από αυτό.

2. Για το Halloween, μια ιδιαίτερη έξοδο ή όταν η διάθεσή μας το προστάζει, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσουμε το βλέμμα μας. Αλλά όχι ως μια καθημερινή συνήθεια, που θα την λέγαμε μάλλον επιβλαβή. Όλες αυτές οι τοξικές κόλλες κάνουν κακό στις φυσικές βλεφαρίδες. Τις αδυνατίζουν και σταδιακά της οδηγούν σε πτώση. Το ίδιο συμβαίνει και με τις διάφορες τεχνικές extension.

3. Για να αποφύγετε τη μόλυνση αλλά και για να εφαρμόσετε διάφορα ενυδατικά προϊόντα στις βλεφαρίδες σας, υπάρχουν στο εμπόριο μεμονωμένα βουρτσάκια που θα μπορούσαν να πλυθούν με αντισηπτικό σαπούνι και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Αυτός ο φτηνός τρόπος βοηθάει, στο να κρατάτε τα μάτια σας καθαρά και υγιή, ενώ μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα στις μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες και σε εκείνες που είναι αραιές και σπασμένες. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικές σχετικά με όσα βάζετε στα βλέφαρά σας καθώς πηγαίνουν και στα μάτια σας.

 

You may also like