Νέα pure Pure Canvas Collection της Laura Mercier

Η Laura Mercier είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες. Είναι πρωτοπόρος του Flawless Faceκαι δημιουργός της κατηγορίας primer. Έρχεται να μας παρουσιάσει την νέα της καινοτομία, την συλλογή Pure Canvas Primer που προσφέρει εξελιγμένα primers βασισμένα στο νερό, χωρίς σιλικόνες δημιουργώντας  ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα χωρίς να σταματάει να αναπνέει! Γιατί η πρόεδρος της εταιρείας, Alexandra Papazian είναι τόσο ενθουσιασμένη με την καινούργια σειρά;

Τα νέα primers είναι πλούσια σε συστατικά και προσφέρουν την ιδανική προετοιμασία, παρατείνουν την διάρκεια του μακιγιάζ και σταδιακά βελτιώνουν τη ποιότητα της επιδερμίδας.

  1. Το PURE CANVAS PRIMER BLURRING είναι oil-free, περιέχει πούδρες blurring   απορροφώντας την λιπαρότητα, δίνει άμεσα ματ αποτέλεσμα και θαμπώνει την όψη της επιδερμίδα σας για soft-focus ολοκλήρωση. Είναι ενθαρρυντικό γιατί η νέα φόρμουλα ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος ώστε να έχει μακρά διάρκεια. Είναι χωρίς σιλικόνη, χωρίς άρωμα, χωρίς parabens. Είναι ιδανικό για λιπαρά ή μικτά δέρματα.
  2. Το PURE CANVAS PRIMER HYDRATING Ξυπνήστε το δέρμα σας με αυτό το primer που είναι πλούσιο σε υγρασία αλλά ελαφριάς υφής, εμπλουτισμένο με συστατικά την γλυκερίνη, εκχυλίσματα ελιάς και θαλάσσιων βοτάνων σφραγίζοντας την υγρασία βελτιώνοντας την αίσθηση της άνεσης και φρεσκάδας. Δεν περιέχει σιλικόνη, άρωμα, parabens και είναι ιδανικό για ξηρά δέρματα.
  3. Το PURE CANVAS PRIMER ILLUMINATING είναι με βάση το νερό και χαρίζει στο πρόσωπο μια υπέροχη φυσική λάμψη. Ενισχύει την φωτεινότητα της επιδερμίδας, αναζωογονεί ορατά την θαμπή, κουρασμένη όψη της ενώ σταδιακά βελτιώνει την ποιότητα της.Είναι ιδανικό για δέρματα που έχουν χλωμή όψη. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά με το εκχύλισμα Porcelain Flower ενισχύει την λάμψη της επιδερμίδας σε βάθος χρόνου.

Η γαλλική αίσθηση της περιποίησης μας χαρίζει πολυτέλεια, μας βοηθά να νιώθουμε και να δείχνουμε στα καλύτερα μας. Μην υποκύψετε σε κάτι λιγότερο…

You may also like