Νορβηγία: Αναβάλλονται σχολικές εξετάσεις εξαιτίας του… Justin Bieber!

Ισως οι κοιλιακοί του να ειναι ένας "σοβαρός" λόγος για να αναβάλλουν σχολικες εξετάσεις... Τι λέτε;

Ισως οι κοιλιακοί του να ειναι ένας “σοβαρός” λόγος για να αναβάλλουν σχολικες εξετάσεις… Τι λέτε;

Πέντε σχολεία στη δυτική Νορβηγία αποφάσισαν να αναβάλουν τις προγραμματισμένες εξετάσεις για το μέσο του έτους, προκειμένου να επιτρέψουν στους μαθητές τους να παρακολουθήσουν τις επερχόμενες συναυλίες του διάσημου τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Παιδείας της σκανδιναβικής χώρας.

Οι δύο συναυλίες του Μπίμπερ θα λάβουν χώρα στο Όσλο στις 16 και 17 Απριλίου, συμπίπτοντας με τις εξετάσεις και εγείροντας φόβους ότι πολλοί μαθητές που φοιτούν σε επαρχιακά σχολεία της Νορβηγίας θα προτιμήσουν να «αποφύγουν» την εξέταση προκειμένου να μεταβούν στην πρωτεύουσα.

Τα πέντε σχολεία που αποφάσισαν να μεταθέσουν τις εξετάσεις βρίσκονται στην περιοχή Αλεσούντ, η οποία βρίσκεται περίπου 375 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Όσλο. Το υπουργείο διευκρίνισε πως δεν προτίθεται να επέμβει προκειμένου να αλλάξει τις αποφάσεις των σχολικών διευθύνσεων.

Ο 19χρονος καναδός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη σκανδιναβική χώρα. Όταν μάλιστα το 2012 παραχώρησε μία δωρεάν συναυλία στο Όσλο, δεκάδες νεαρές κοπέλες που βρέθηκαν κοντά στη σκηνή τραυματίστηκαν, καθώς προσπάθησαν να έχουν καλύτερη οπτική γωνία προς τον νεαρό καλλιτέχνη.

Πηγή: http://www.skai.gr

You may also like