Νύχια : Φθινοπωρινό tip από τα fairynails

Το Φθινόπωρο έφτασε ….τα σκούρα χρώματα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ!

Μπορείτε και μόνες σας να αποκτήσετε ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ στα πιο in σκούρα χρώματα με 6 απλά βήματα. Φέτος, τα σκούρα και μεταλλικά βερνίκια είναι στη μόδα. Οι αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και αν δεν αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται στο μανικιούρ, το αποτέλεσμα θα δείχνει άτεχνο εφόσον τα σκούρα βερνίκια αναδεικνύουν τις ατέλειες όσο τίποτε άλλο. Για να υποστηρίξετε το dark lοοk, το μανικιούρ σας θα πρέπει να είναι άψογο.
Να πώς θα τα καταφέρετε…
image001

1. Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι από τα νύχια σας και λιμάρετε για να τα κοντύνετε αν χρειάζεται και να δώσετε ένα όμορφο σχήμα ανάλογα με τη προτίμησή σας οβάλ ή τετράγωνο .

2. Μουλιάστε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό με άλατα ή σαπούνι, για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάζοντας στα επωνύχια cuticle remover (αφαιρετικό επωνυχίων ) και στη συνέχεια σπρώξτε τα κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις με ένα ξύλινο stick.

3. Με ένα buffer τρίψτε την επιφάνεια των νυχιών ώσπου να γίνουν λεία. Αφαιρέστε την λιπαρότητα του νυχιού με καθαρό ασετόν, έτσι θα έχει και περισσότερη διάρκεια το βερνίκι και τα βερνίκια θα απλώνονται πιο εύκολα και θα διαρκούν περισσότερο .

4. Περάστε μια στρώση βάσης και αφήστε να στεγνώσει καλά.

5. Περάστε τη πρώτη στρώση βερνικιού , μία στο κέντρο, μία δεξιά και μία αριστερά. Μετά από 2 λεπτά περάστε ένα δεύτερο χέρι και αφήστε να στεγνώσει καλά , 2 -3 λεπτά περίπου.

6. Περάστε μία στρώση dry–fast(στεγνωτικό ) και στη συνέχεια με ένα διορθωτικό στυλό ή το ξύλινο stick (που χρησιμοποιήσατε για τα επωνύχια )για να καθαρίστε τυχόν ατέλειες.

Για περισσότερες πληροφορίες : Fairynails.gr

You may also like