Ξεχνάς να πίνεις νερό; Οι 3 εφαρμογές που θα στο θυμίζουν

Το νερό αποτελεί ουσιώδη ανάγκη του ανθρώπινου οργανισμού, αφού εξυπηρετεί σε πολλές και διαφορετικές λειτουργίες που έχει σε καθημερινή βάση. Είναι αυτό που βοηθά στην παραγωγή σάλιου, ρυθμίζει τη σωματική θερμοκρασία, προστατεύει τους ιστούς και τη σπονδυλική στήλη, βοηθά στη χώνεψη, στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων και στην απώλεια βάρους, ενώ μπορεί μέχρι και να βελτιώσει τη διάθεση μέσω της αποτροπής της αφυδάτωσης άρα και της κούρασης.

Για όλους αυτούς κι άλλους πολλούς λόγους, το νερό είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην καθημερινότητά μας, όμως, αρκετές φορές μπορεί να το ξεχνάμε κι έτσι να περνάμε ώρες χωρίς αυτό. Και κάπου εδώ, η τεχνολογία έρχεται για να δώσει τη λύση μέσω τριών εφαρμογών με αυτοσκοπό την υπενθύμιση του νερού.

  1. Water Time

To Water Time μαςυπενθυμίζειπότεείναι καλό να πιούμε νερό μέσω μίας υδρο-αριθμομηχανής που υπολογίζει κατά προσέγγιση την ημερήσια ποσότητα νερού που πρέπει να πιούμε. Η εφαρμογή έχει ένα πολύ διασκεδαστικό design, πρακτικές ρυθμίσεις και διατίθεται δωρεάν για το κινητό μας. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, «Μόλις έναν μήνα από τη χρήση του Water Time θα έχουμε μία χρήσιμη συνήθεια να πίνουμε νερό».

  • Water Balance

Άλλη μία δωρεάν εφαρμογή που υπόσχεται να στέκεται ακίνητος φρουρός της ενυδάτωσής μας και να μας υπενθυμίζει το πόσο η κατανάλωση νερού κρίνεται απαραίτητη. Πέρα από τον υπολογισμό του νερού, το appδίνει την επιλογή να θέσουμε την αρχή και το τέλος της ημερήσιας περιόδου κατά την οποία γίνεται η μέτρηση, να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα μας και να κάνουμε customizationστο ποτήρι και στη μονάδα μέτρησης που μας βολεύει.

  • Plant Nanny

To Plant Nanny είναιηεφαρμογή που έχει δημιουργήσει ένα layout με πιο παιχνιδιάρικο στιλ για να είναι πιο διασκεδαστικό για τους μεγάλους και πιο εύπεπτο για τα παιδιά. Κάθε μέρα μας δίνει μία διαφορετική εικόνα για αλλαγή, ενώ περιλαμβάνει γλάστρες με φυτά που έχουμε να φροντίσουμε.

You may also like