Οι αποτυχημένες πλαστικές των διάσημων Vol 2, από τη Νατάσα Σχοινά

Είναι διάσημοι, πλούσιοι, με καριέρες που πολλοί θα ζήλευαν, όσον αφορά, όμως, στην εμφάνισή τους μάλλον κάτι πήγε λάθος. Στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν το παρουσιαστικό τους εμπιστεύτηκαν έναν άνθρωπο κι ένα νυστέρι που δεν τους έκαναν καμία χάρη. Όμως,όταν οι διάσημοι θέλουν κάτι, κανείς δεν τους σταματά…

Cher

Φαίνεται ότι «βασίλισσα» και «ιέρεια της ποπ» ήταν βαριοί τίτλοι για τη Cher, η οποία και υπέκυψε στο νυστέρι του πλαστικού για να μείνει στη βιομηχανία όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως φαίνεται, δεν τσιγκουνεύτηκε τις πλαστικές, επιλέγοντας lifting, ανόρθωση φρυδιών, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική και botox. Η αλλαγή είναι εμφανής…

Courtney Love

 Τραγουδίστρια, μουσικός και σύζυγος του τραγουδιστή των Nirvana, KurtCobain, μέχρι και το θάνατό του, η CourtneyLove, αλλοίωσε ουσιαστικά την εμφάνισή της. Αναρίθμητες πλαστικές στη μύτη, αυξητική χειλιών, ενέσεις κολλαγόνου και botox βρέθηκαν στη λίστα της.

Jocelyn Wildenstein

Η συγκεκριμένη κυρία απέκτησε δικαίως το ψευδώνυμο «η γυναίκα – γάτα» (aka the catwoman), όταν αποφάσισε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις με σκοπό να μοιάζει με αιλουροειδές για τον άντρα της (Είμαι περίεργη για το ποιόν του άντρα της αλλά περί ορέξεως…)! Ούτε λίγο ούτε πολύ έχει ξοδέψει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια για αυτόν τον σκοπό και προσθέτοντας στο «βιογραφικό» της liftings, αυξητική χειλιών, ανόρθωση φρυδιών και πολλά άλλα.

Sophia Lauren

Έχει χαρακτηριστεί ως η ωραιότερη γυναίκα της γενιάς της, με το στυλ και τη φινέτσα πάντα να την χαρακτηρίζουν. Καθώς, όμως, άρχισε να παρατηρεί το χρόνο στο πρόσωπό της, η τιμηθείσα με το Όσκαρ Α’ γυναικείου, επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσει λίγη από τη χαμένη της λάμψη. Το αποτέλεσμα, δυστυχώς, δεν τη δικαίωσε, αφού αλλοίωσε κατά πολύ τα ωραία της χαρακτηριστικά, για τα οποία τόσο θαυμάστηκε.

Joan Rivers

Η 79χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιάστρια, Joan Rivers, έχει κάνει το γραφείο του χειρουργού σπίτι της, αφού έχει κάνει μέχρι στιγμής 739 πλαστικές επεμβάσεις.  Μύτη, μάτια, μάγουλα, δεν της ξέφυγε τίποτα.

Διαβάστε κι αυτό: Οι αποτυχημένες πλαστικές των διάσημων, από τη Νατάσα Σχοινά

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like