Οι δημιουργοί του Game of Thrones ετοιμάζουν νέα σειρά Star Wars

Ο David Benioff και ο D. B. Weiss είναι τα ονόματα που ακούμε συνεχώς τα τελευταία 7 χρόνια, αφού η άφιξη του τυφώνα «Game of Thrones» προκάλεσε μία παγκόσμια τρέλα για τη σειρά κι ο,τι την περιτριγυρίζει. Σε αυτούς οφείλουμε μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν περάσει ποτέ από τη μικρή οθόνη, που αν και μένει μόλις μία σεζόν, ήδη ετοιμάζουν το επόμενό τους πρότζεκτ… μία σειρά Star Wars!

H σειρά θα λειτουργεί ξεχωριστά από τις ταινίες του The Skywalker Saga (The Force Awakens, The Last Jedi, Episode IX) κι έχει εξάψει το ενδιαφέρον των φαν του σύμπαντος των Star Wars.

«Το καλοκαίρι του 1977 ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακρινό και τον ονειρευόμασταν από τότε. Νιώθουμε τιμή με την ευκαιρία (που μας δίνεται), λίγο τρομοκρατημένοι από την ευθύνη και πολύ ενθουσιασμένοι να αρχίσουμε σύντομα, αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones.», είπαν ο Benioff και ο Weiss σε κοινή ανακοίνωση.

Η πρόεδρος της Lucas film, Kathleen Kennedy, εξέφρασε την ικανοποίησή της που οι δύο παραγωγοί θα αναλάβουν αυτό το εγχείρημα, εκθειάζοντας τους σε δήλωσή της: «Ο David και ο Dan είναι από τους καλύτερους αφηγητές ιστοριών που δουλεύουν σήμερα. Oχειρισμός που έχουν σε περίπλοκους χαρακτήρες κι ο πλούτος της μυθολογίας θα κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και θα ωθήσουν με τόλμη το Star Wars σε δρόμους που βρίσκω απίστευτα συναρπαστικούς».

Προς το παρόν, περιμένουμε εναγωνίως την 8η σεζόν του Game of Thrones.

You may also like