Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

Καλησπέρα, καλησπέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Και… χρόνια πολλά στις ερωτευμένες εορτάζουσες!

Από το μέτωπο των καιρικών συνθηκών δυστυχώς δε φέρνω καλά νέα, καθώς αύριο θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις. Οι υποχρεώσεις μας σίγουρα δε μας επιτρέπουν να τις αναβάλλουμε λόγω καιρού, αλλά μην αποκαρδιώνεστε! Εδώ είμαι εγώ για να σας προσφέρω ένα χεράκι βοηθείας. Οπότε ας δούμε τις ακριβείς συνθήκες που θα επικρατήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετά… ραντεβού στη ντουλάπα μας! Γι’ αυτήν την εβδομάδα το κομμάτι που θα μας “σώσει” δεν είναι άλλο από το αδιάβροχό μας!

Για την Αθήνα:

Βροχερή αναμένεται η αυριανή μέρα στην Αθήνα, με την ένταση της βροχής να δυναμώνει από το μεσημέρι και να ασθενεί κατά τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 7°C έως 12°C, τα επίπεδα της υγρασίας θα φτάσουν έως και το 83% ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μεταβλητοί εντάσεως έως και 6 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Το κακό με τις βροχές είναι πως η επιλογή ενός straight leg ή ενός φαρδιού  παντελονιού ενέχει τον κίνδυνο να βραχούν και να λεκιαστούν τα μπατζάκια. Οπότε η ιδανική εναλλακτική είναι ένα παντελόνι σωλήνας που θα μπαίνει μέσα από τη μπότα μας. Φορέστε το δικό σας με ένα αμάνικο πουλόβερ, έχοντας πρώτα φορέσει ένα μακρυμάνικο T-Shirt ή ένα αντίστοιχο κορμάκι. Το αγαπημένο σας parka θα σας κρατήσει στα ζεστά, ενώ οι μπότες ιππασίας σας θα έχουν τα πόδια σας στεγνά και ζεστά. Μία tote τσάντα είναι ό,τι πρέπει για τα προσωπικά σας είδη και θα δώσει στο look που αρχικά φαίνεται casual μία νότα chic. Τέλος, ένα ζευγάρι stud σκουλαρίκια κι ένα φαρδύ βραχιόλι για να φορέσετε πάνω από το μανίκι του Tee/bodysuit θα προσφέρει λάμψη στην εμφάνισή σας.

Για τη Θεσσαλονίκη:

Ίδιες συνθήκες θα δούμε αύριο και στη Θεσσαλονίκη, με έντονες βροχές και με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 6°C και 9°C. Η υγρασία θα φτάσει ως και το 91% και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως έως και 4 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Εντάξει, ακόμη κι αν βρέχει, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας distressed τζιν παντελόνι! Ειδικά με ένα oversized πουλόβερ, ένα ζευγάρι over the knee μπότες και το αδιάβροχό σας; Έχετε ένα look που και κατάλληλο για το βροχερό σκηνικό είναι και με το οποίο δε θα μοιάζετε λες κι ετοιμάζεστε για να ανεβείτε στο βουνό! Για τα προσωπικά σας είδη επιλέξτε ένα κομψό σακιδιάκι backpack, ενώ από κοσμήματα αρκούν ένα ζευγάρι κρίκοι στα αυτιά, ένα λεπτό δαχτυλίδι και το αγαπημένο σας ρολόι – όπως καταλαβαίνετε, λατρεύω τα ρολόγια με ανδρικό κόψιμο!

Οι εκπτώσεις ακόμη καλά κρατούν (ευτυχώς για μας) οπότε, σε περίπτωση που λείπει από τη ντουλάπα σας το αδιάβροχο, εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να επενδύσετε στο πανωφόρι που θα καλύπτει τις ανάγκες σας! Η PINKO, μάλιστα, προσφέρει μία γκάμα επιλογών με χρώμα και όγκο!

Τέλος, για τα μαλλιά σας, προτιμήστε ένα shaggy look. Είναι ένα εύκολο και στυλάτο χτένισμα και, επιπλέον, δε θα έχετε να “κλαίτε” το χρόνο που ξοδέψατε για να φτιάξετε τα μαλλιά σας μόνο και μόνο για να σας τα χαλάσει η βροχή!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore. Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

 

You may also like