Οι μεγάλοι νικητές των Mad Video Music Awards 2012

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα, η Demy και ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών των Mad Video Music Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz αλλά και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών στη λαμπρή αυτή «γιορτή» της μουσικής. Το κοινό ξεσήκωσαν με τις εμφανίσεις τους δημοφιλείς τραγουδιστές όπως οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Ο Σάκης Ρουβάς αναδείχθηκε άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς, ενώ η Έλενα Παπαρίζου γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς. Η Ε. Παπαρίζου απέσπασε συνολικά δύο βραβείο, καθώς το τραγούδι της “Baby Its Over” αναδείχθηκε και mad radio track of the year.

Η νεαρή Demy παρέλαβε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, αλλά και το βραβείο καλύτερου ντουέτου/συνεργασίας, για τη συνεργασία της με τον Μηδενιστή. Οι Vegas πανηγύρισαν επί σκηνής το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος. Το τραγούδι «Θάρρος ή αλήθεια» του Μιχάλη Χατζηγιάννη απέσπασε το βραβείο video clip της χρονιάς, ενώ το video clip Mad Greekz πήγε στο Νίκο Βέρτη για το «Αν είσαι ένα αστέρι».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τιμήθηκε με το βραβείο fashion icon σε video clip, για την εμφάνιση του στο clip του «Μην Πας Πουθενά». Η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τα βραβεία καλύτερου pop video clip και sexy video clip για το “Raggaeton”.

Οι Μέλισσες απέσπασαν το βραβείο καλύτερου rock video clip για το «Σαν Σκιά», και ο Μηδενιστής πήρε το βραβείο καλύτερου hip hop/urban video clip. Στην κατηγορία καλύτερου alternative video clip νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος με το «Να με καταστρέψεις γλυκά».

Επίσης, οι Otherview ήταν νικητές στην κατηγορία dance video, ενώ η Ήβη Αδάμου παρέλαβε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς για την Κύπρο. Επί σκηνής βρέθηκε και ο Φοίβος, στον οποίο και απονεμήθηκε το ειδικό βραβείο της βραδιάς.

Πηγή:http://www.ant1online.gr

You may also like