Οι ταινίες της εβδομάδας, από τη Ν. Σχοινά

12243302_10153667627466955_419425587283874681_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Παραμύθι των Παραμυθιών (Tale of Tales)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Salma Hayek, Vincent Cassel, Toby Jones, John C. Reilly, Shirley Henderson, Bebe Cave
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχαν τρεις σπουδαίες γειτονικές αυτόνομες αυτοκρατορίες, η κάθε μια κι ένα ξεχωριστό Βασίλειο. Ένας εκ των βασιλέων ήταν ανεξέλεγκτα ηδυπαθής, ένας άλλος ζούσε αιχμάλωτος κάποιου ανεξέλεγκτου, άγριου ζώου, ενώ μια Βασίλισσα πνιγόταν από την ανεξέλεγκτη επιθυμία της να γίνει μητέρα. Περαστικές μάγισσες και μοιραίες νεράιδες, τρομακτικά τέρατα, δράκοι, αγγελιοφόροι του θανάτου και ακροβάτες συνθέτουν το φαντασιακό, οργασμικό σύμπαν του αριστοτέχνη ΜατέοΓκαρόνε, δίνοντας ζωή στις περίφημες πολυδιαβασμένες ιστορίες του ΤζιανμπατίσταΜπαζίλε, που ενέπνευσαν τους αδελφούς Γκριμ.

The Republic
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Αλέξανδρος Λογοθετίδης, Γιάννης Στάνκογλου, Τάκης Σπυριδάκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ερρίκος Λίτσης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Κιμούλης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Κώστας Νικούλι, Δημήτρης Λιόλιος, Πέτρος Λαούδης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Μπάμπης Παπανικολάου, Νικόλαος Ρουσάλης, ΣουλτάνΑμίρ, ΚαζουκάιΣιταμούρι, Αντώνης Μήτρου, Χάρης Μήτρου, ΜπλέινΡέινεντζερ, Ζωή Λάσκαρη, Αλεξάνδρα Χασάνι
Κάπου ανάμεσα σε πολιτικούς που ξεπουλάνε τη χώρα για να πάρουν μίζες, γυναίκες που πέφτουν θύματα trafficking, κυκλώματα που εκμεταλλεύονται μετανάστες, ξεκινάει μια ιστορία εκδίκησης που θα τα ανατρέψει όλα. Ο Αχιλλέας, πληρώνεται από τον διαπλεκόμενο μεγαλοδημοσιογράφο Μάριο Σφήκα, για να κάνει παράνομες παρακολουθήσεις. Όταν όμως δει κάτι που ξεπερνά τα όρια της ηθικής του, παραιτείται και όσα ακολουθούν μυρίζουν βενζίνη, φόβο και αίμα. Διεφθαρμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί, επιχειρηματίες μπλέκονται και τα θύματα είναι πολλά, αλλά σχεδόν ποτέ ανυπεράσπιστα. Όταν όλα γύρω σου καταρρέουν, η οργή είναι το μόνο κίνητρο που μπορεί να σε κρατήσει ζωντανό.

Τοσοδούλικα: Η Κοιλάδα των Χαμένων Μυρμηγκιών (Minuscule: La Valee Des Fourmis Perdues) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Σε ένα μικρό ξέφωτο, τα απομεινάρια ενός πικ-νικ θα γίνουν η αιτία για τον πόλεμο που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο φυλές μυρμηγκιών. Μία γενναία πασχαλίτσα θα βρεθεί στη μέση αυτής της μάχης. Θα βοηθήσει τα μαύρα μυρμήγκια να σώσουν τη φωλιά τους από την επίθεση των κόκκινων μυρμηγκιών. Ένα φανταστικό ταξίδι με μικροσκοπικούς ήρωες…

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like