Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

13707698_10154214577716955_6887350962323798172_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης (Ice Age: Collision Course) / Μεταγλωττισμένο / Με Υπότιτλους / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Πολιτάκης, Μαίρη Μαρκου, Νίκος Μυτιληναίος, Στεφανία Φιλιάδη
Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Θα σε Περιμένω, Πάντα (La Corrispondenza)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Jeremy Irons, Olga Kurylenko, Simon Johns, James Warren
Η Amy, μια φοιτήτρια διδακτορικού, ρισκάρει επανειλημμένως τη ζωή της καθώς εργάζεται ως κασκαντέρ. Επηρεασμένη από συντριπτικές ενοχές για ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος και χωρίς πραγματική επιθυμία για τον ίδιο τον κίνδυνο, αρχίζει να συμφιλιώνεται με το παρελθόν, το παρόν και τις αντιξοότητες της ζωής μέσα από τη σχέση της με τον Ed, έναν μεγαλύτερο σε ηλικία καθηγητή αστροφυσικής. Η σχέση αυτή θα παραμείνει, παράδοξα αλλά και ρομαντικά, αναλλοίωτη και μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ed.

You may also like