Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Έφτασε, επιτέλους, η δεύτερη ταινία του Fantastic Beasts κι ο Eddie Redmayne είναι εδώ για να αναβιώσει τον ρόλο του Newt Scamander. Μαζί, κυκλοφορεί η Ελληνική κωμωδία «Αιγαίο: SOS» και δύο μουσικές ταινίες, «Coldplay: A Head Full of Dreams» και «Burn the Stage: The Movie».

H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Φανταστικά Ζώα: Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Claudia Kim, Callum Turner, Victoria Yeates

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος ΓκέλερτΓκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Eddie Redmayne), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα.
Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Jude Law) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Αιγαίο: SOS
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νίνα Senicar, Δανάη Μπάρκα, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Νικόλας Μίχας
Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Coldplay: A Head Full of Dreams
Είδος ταινίας: Μουσική
Οι Coldplay ανακοίνωσαν τη δημιουργία του απόλυτου film για την 20ετή ιστορία τους, το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά για την Ελλάδα στα Village Cinemas την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Το film ακολουθεί τους Coldplay από τα πρώτα βήματα της καριέρας του στις pub του Camden μέχρι σήμερα, όπου και είναι μία από τις σπουδαιότερες μπάντες του πλανήτη, με sold out live εμφανίσεις στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου! Η «καρδιά» του film ανήκει φυσικά στην απόλυτα στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, μία σχέση που αποτελείται από πολλά highs και μερικά lows. H επιμέλεια του film ανήκει στον Mat Whitecross, σκηνοθέτη μεταξύ άλλων και του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ για τους Oasis “Supersonic”, που είναι μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την ακρίβεια πριν καν σχηματίσουν το συγκρότημα. Από την πρώτη κιόλας πρόβα τους σε ένα φοιτητικό δωμάτιο, ο Whitecross ήταν εκεί για να καταγράψει τη μουσική και τη δυνατή σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους! Το film περιέχει εκτενές αρχειακό υλικό, που δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα, καθώς και live footage αποτελώντας έτσι την κορύφωση της καριέρας των Coldplay μέχρι σήμερα. Κινηματογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας tour “A Head Full of Dreams”, μία tour που είδαν περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια fan ανά τον κόσμο!


Burn the Stage: The Movie
Είδος ταινίας: Μουσική
Η στιγμή που περιμένατε ήρθε! Η ταινία Burn the Stage: the Movie έρχεται στην Ελλάδα μόνο στα Village Cinemas. Η ταινία πηγαίνει behind the scenes στην BTS WINGS TOUR και ταυτόχρονα αποκαλύπτει την άνοδο του συγκροτήματος στην απόλυτη δόξα. Περιέχει αποκλειστικό footage από την tour καθώς και νέες συνεντεύξεις με τα μέλη του συγκροτήματος, δίνοντας έτσι την μοναδική ευκαιρία σε όλους μας να ζήσουμε την εμπειρία ενός παγκόσμιου pop boy band.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like