Τα 5 must have προϊόντα ομορφιάς που έχουμε στο γραφείο μας

Σηκώστε το χέρι σας εάν έχετε σπάσει το φερμουάρ του νεσεσέρ σας προσπαθώντας να το γεμίσετε με δεκάδες προϊόντα. Ναι, ακόμα και στο νεσεσέρ που φυλάτε στο συρτάρι του γραφείου σας, για εκείνες τις εκτάκτου ανάγκης περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να κουβαλάμε όλη μας τη προίκα, μόνο και μόνο για ένα φρεσκάρισμα που πιθανόν να χρειαστούμε. Συγκεντρώσαμε τα πέντε πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας και θα σας γλιτώσουν και από κόπο και από χρόνο.

  1. Ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις: ιδανική ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, ως primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και ως προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα, ακόμα και για βρεφική περιποίηση. Η σύνθεσή της με συστατικά φυσικής προέλευσης, πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες, προσφέρει στην επιδερμίδα τα κατάλληλα εφόδια για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης.
  1. Τα φρύδια μας, είναι η κορνίζα του προσώπου μας και συνεπώς πρέπει να τους δίνουμε μεγάλη σημασία. Σας προτείνουμε το μηχανικό αδιάβροχο μολύβι διαμόρφωσης φρυδιών με πρόσθετο βουρτσάκι που δίνει σχήμα, χρώμα και πυκνότητα από τη MAC. Αποκτήστε το στην απόχρωση Lingering για ένα aπαλό γκρι καφέ αποτέλεσμα και διάρκεια 12 ωρών.
  1. Η πολύωρη εργασία μπροστά στον υπολογιστή και στο καυσαέριο, θα αφυδατώσει την επιδερμίδα σας που κάθε τόσο θα χρειάζεται μια ανάσα δροσιάς. Ένα spray ιαματικού νερού που ενδείκνυται ειδικά για το ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα είναι ό,τι καλύτερο. Το ιαματικό Νερό της Avene, που λαμβάνεται απευθείας από την Πηγή, διατηρεί άθικτες όλες τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του. Κατάλληλο σε περιπτώσεις κοκκινίλων προσώπου, δερματικών ερεθισμών, μετά από ηλιακό έγκαυμα, μετά από μια ιατρική θεραπεία, σε ερύθημα μηρογεννητικής περιοχής του μωρού, μετά το ντεμακιγιάζ, μετά το ξύρισμα, μετά τα σπορ, μετά την αποτρίχωση και στο ταξίδι, για να δροσιστείτε.
  1. Η κύρια αιτία του υπεργεμάτου νεσεσέρ είναι τα δεκάδες κραγιόν. Ένα νέο προϊόν διπλής χρήσης, με παιχνιδιάρικη κίνηση, μας χαρίζει απαλό, ματ και φωτεινό τελείωμα για να το χρησιμοποιήσετε στα χείλη και στα μάγουλα. Βρείτε τη δικιά σας αγαπημένη απόχρωση και μη διστάσετε να πάρετε και ένα ακόμα.
  1. H Studio Waterweight Powder/Pressed στην απόχρωση Extra Light είναι μία πούδρα δύο αποχρώεων που προσφέρει απαλό, φυσικό τελείωμα με μέτρια κάλυψη που χτίζεται και υφή απαλή σαν μετάξι. H compact πούδρα περιλαμβάνει δύο αποχρώσεις με ζεστές και ψυχρές αποχρώσεις του δέρματος, εμπλουτισμένες με ένα ενυδατικό blend που μιμείται τη δράση ενός serum και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα θα σας χαρίσει μια ελαφριά κάλυψη. Το αποτέλεσμα είναι μια αψεγάδιαστη, απαλή επιδερμίδα με ένα τελείωμα που δείχνει απόλυτα αέρινο και φυσικό.

You may also like