Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Warner Bros κι ο σκηνοθέτης, James Wan, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν σάρκα και οστά στον «Aquaman», υπό το υποκριτικό ταλέντο του Jason Mamoa. Κυκλοφορούν επίσης η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ασπροδόντης»και η παράσταση του Royal Opera House «The Nutcracker».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ –AQUAMAN / Και σε Dolby Atmos / Και σε 3D (από την Tanweer )

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: Jason Momoa, Amber Heard, Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Julie Andrews, Patrick Wilson, Willem Dafoe, DjimonHounsou

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το “Aquaman”, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Ασπροδόντης (White Fang)

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί: Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Σοφία Παναηλίδου, Δημήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Αποστολίδης, Γιάννης Υφαντής, Φώτης Πετρίδης, Νέστωρ Κοψιδάς, Χρήστος Πλαΐνης

Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του ΤζάκΛόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα.

Royal Opera House: The Nutcracker

Είδος ταινίας: Παράσταση

Τα VillageCinemas, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Royal Opera House, παρουσιάζουν το αγαπημένο μπαλέτο των εορτών The Nutcracker! Ακολουθούμε την Clara σε ένα μαγικό ταξίδι στο “Kingdom of Sweets”, ένα ταξίδι γεμάτο από αξέχαστους ήρωες και χαρακτήρες, με το score του Tchaikovsky να μαγεύει κάθε βήμα της. Η παραγωγή του Peter Wright έχει ενθουσιάσει το κοινό από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, το 1984, και συνεχίζει να αποτελεί την επιτομή της οικογενειακής Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like