Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η αναμονή επιτέλους τελείωσε και η ολοκλήρωση των ταινιών των Εκδικητών είναι εδώ με την ταινία “Avengers: Endgame“. Μαζί της κυκλοφορούν: η ταινία κινουμένων σχεδίων “O Γάτος ο Φευγάτος“και η παράσταση του Royal Opera House “La Forza del Destino“.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη (Avengers: Endgame) / Και σε 3D / Και σε Dolby Atmos

Είδος περιπέτειας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: Brie Larson, Scarlett Johansson, Karen Gillan, Paul Rudd, Dave Bautista, Robert Downey Jr. Tessa Thompson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Evangeline Lilly, Josh Brolin, Tom Holland, Jon Favreau, Bradley Cooper

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

O Γάτος ο Φευγάτος (Cats) — 28 Απριλίου

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ντίνος Σούτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Θάνος, Ηρώ Μπέζου, Νίκος Νίκας, Ινώ Στεφανή, Γιώργος Σκουφής, Σοφία Καψαμπέλη

Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει… Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του για να ανακαλύψει τη «Γατοπία» έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης! Ένα ταξίδι συναρπαστικό αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σώσει τον μονάκριβο γιο του!

Royal Opera House: La Forza del Destino – 30 Απριλίου

Είδος ταινίας: Παράσταση

La forza del destino αποκλειστικά στα Village Cinemas με ένα εξαιρετικό cast (soprano:Anna Netrebko, tenor: Jonas Kaufmann, baritone: Ludovic Tezier) στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Royal Opera House του Λονδίνου. Conductor ο Music Director της Royal Opera Antonio Pappano και σκηνοθέτης ο Christof Loy. H Όπερα “La forza del destino” περιέχει μερικά από τα πλέον φιλόδοξα μουσικά έργα του Verdi, έντονες συναισθητικές άριες όπως η ‘Pace, pace, mio dio” και δυνατά choruses όπως “Rataplan” στην Τρίτη Πράξη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα www.villagecinemas.gr/

You may also like