Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Μία ταινία Γαλλικής και Βέλγικης παραγωγής, το «Διακοπές στη Βενετία», έρχεται αυτήν την εβδομάδα στους κινηματογράφους. Μαζί της και η παράσταση του Royal Opera House «Romeo & Juliet».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Διακοπές στη Βενετία (Venice Calling)

Είδος ταινίας: Δραματική Κομεντί

Ηθοποιοί: Benoît Poelvoorde, Valérie Bonneton, HelieThonnat, Eugène Marcuse

Ο 14χρονος Εμίλ παλεύει να μεγαλώσει φυσιολογικά, αλλά βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα παλιό τροχόσπιτο, όπου ζει με τον αλλοπρόσαλλο, μεγαλύτερο αδελφό του και τους ανορθόδοξους γονείς του, ένα εκκεντρικό ζευγάρι που βρίσκει πάντα τρόπο να τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Όταν η Πολίν, ο μεγάλος του έρωτας από το σχολείο, τον προσκαλεί στο κονσέρτο της στη Βενετία, ο πατέρας ανακοινώνει ότι πρόκειται για την τέλεια ευκαιρία να κάνουν ένα οικογενειακό ταξίδι. Με προορισμό τη Βενετία, αυτή η δυσλειτουργική ομάδα ξεκινάει ένα ταξίδι με το τροχόσπιτο, που θα εξελιχθεί σε μία απίστευτη, ξεκαρδιστική και καταλυτική περιπέτεια.

Royal Opera House: Romeo & Juliet

Είδος ταινίας: Παράσταση

Τo Romeo and Juliet, από την πρεμιέρα του κιόλας το 1965, αποτελεί ένα από τα κλασικότερα έργα μπαλέτου. Η χορογραφία αιχμαλωτίζει τα συναισθήματα ενός νεαρού ζευγαριού καθώς ερωτεύονται χωρίς να φοβούνται τον κίνδυνο που τελικά θα τους οδηγήσει στο τραγικό τέλος. Κάθε νέο revival του έργου δίνει την δυνατότητα στους συντελεστές να δοκιμάσουν νέες τεχνικές υπό το πρίσμα των οποίων θα αναπτύξουν την τραγική ιστορία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like