Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

O Brad Pitt επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική περιπέτεια «Ad Astra». Μαζί του, έρχεται η περιπέτεια «Διαφυγή» και η δραματική ταινία «Η Καρδερίνα»

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ad Astra

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

H ιστορία ακολουθεί τον αστροναύτη Ρόι Μακ Μπράιντ (Μπραντ Πιτ) καθώς ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν. (Brad Pitt, Liv Tyler, Ruth Negga, Tommy lee Jones)

Διαφυγή (Crawl)

Είδος ταινία: Περιπέτεια

Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται.(Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark, Ross Anderson)

Η Καρδερίνα (The Goldfinch)

Είδος ταινίας: Δράμα

Ο Θεόδωρος “Θίο” Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Η τραγωδία αυτή αλλάζει την πορεία της ζωής του, γεμίζοντάς τον θλίψη και ενοχή αλλά και δημιουργώντας του την ανάγκη να αναγεννηθεί, να λυτρωθεί, να αγαπήσει. Παλεύοντας με όλα αυτά, κρατά μέσα του, ως θραύσμα ελπίδας από εκείνη τη μέρα, ένα μικρό κομμάτι από έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μία καρδερίνα σε ένα κλουβί. (Oakes Fegley, Ansel Elgort, Nicole Kidman, Jeffrey Wright, Luke Wilson)

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like