Θέλεις ένα face mist στη ζωή σου…

… απλά τώρα είναι ώρα να μάθεις και το γιατί!

               Μπορεί η ενυδατική κρέμα να μη λείπει στιγμή από τη σειρά περιποίησής μας, όμως στη διάρκεια της μέρας η επιδερμίδα μας σταδιακά αφυδατώνεται – και κάποιες φορές πιο γρήγορα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. Πώς, όμως, μπορούμε να γλιτώσουμε από την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα, ειδικά όταν δεν έχουμε την πολυτέλεια (του χρόνου, κυρίως) να κάνουμε όλη τη διαδικασία του καθαρισμού, της ενυδάτωσης και του makeup από την αρχή;

               Η σωτηρία μας είναι κλεισμένη σε μπουκαλάκια και λέγεται face mist!

               Τα face mists απελευθερώνουν μικροσκοπικές σταγόνες νερού που είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να “κάθονται” στην επιδερμίδα χωρίς τον κίνδυνο να καταστρέψουν το μακιγιάζ μας, δροσίζοντάς μας και φυσικά ενυδατώνοντας την επιδερμίδα. Μάλιστα, σε δοκιμές διαπιστώθηκε πως η ενυδάτωση που χαρίζει ένα face mist μπορεί να φτάσει έως και 60%.

               Όμως, σε αυτά τα μπουκαλάκια δεν περιέχεται μόνο νερό…

               Ένα face mist περιλαμβάνει συστατικά που στόχο έχουν να “κλειδώσουν” την υγρασία στην επιδερμίδα, όπως γλυκερίνη κι υαλουρονικό οξύ καθώς κι άλλα στοιχεία ενίσχυσης, όπως εσπεριδοειδή ή ροδόνερο, στο οποίο έχουμε ήδη πλέξει εγκώμια. Προσοχή, όμως, πρέπει να δίνουμε και στις ετικέτες. Σε περίπτωση που το σκεύασμα περιέχει αλκοόλ, καλό είναι να το αποφεύγουμε, γιατί περισσότερο εντείνει την ξηρότητα της επιδερμίδας, αναιρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του face mist.

               Αυτό που δε γνωρίζαμε, επίσης, ως τώρα είναι πως εκτός από λαμπερό κι υγιές δέρμα, ένα face mist μπορεί να βελτιώσει πολύ και τη διάθεσή μας. Ξεκινώντας από το κλείσιμο των ματιών για να απολαύσουμε αυτό το δροσιστικό ψέκασμα, σε συνδυασμό με θεραπευτικά στοιχεία που μπορεί το mist να περιέχει, η διαδικασία μας χαλαρώνει και μας χαρίζει μία πιο ευχάριστη κι αισιόδοξη ματιά.

               Με λίγη έρευνα σίγουρα η καθεμία μας μπορεί να βρει το face mist που της ταιριάζει καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά εμείς σας παρουσιάζουμε αυτά που μας έκλεψαν την καρδιά!

               01 Το Grape Water της Caudalie συγκεντρώνει όλες τις θεραπευτικέςς ιδιότητες του σταφυλιού σε ένα μπουκαλάκι 200 ml, ενυδατώνοντας, αναζωογονόντας αλλά κι ανακουφίζοντας ακόμη και την ευαίσθητη επιδερμίδα.

              

Caudalie Grape Water

               02 Το Hydrabio Mist της Bioderma εκτός από ενυδάτωση προσφέρει και αντηλιακή προστασία χάρη στο SPF 30 του. Το λες και added bonus!

            

   Bioderma Hydrabio Mist

               03 Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας το πιο διάσημο ίσως face mist (τόσα χρόνια το ακούγαμε από την τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά!) και ναι, εννοούμε αυτό της Evian!

            

Evian

               Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το συντομότερο δυνατό το αγαπημένο σας κατάστημα καλλυντικών και να κάνετε την επιλογή σας, ώστε μετά να το προσθέσετε κατευθείαν στην τσάντα σας για να το έχετε πάντα ετοιμοπόλεμο!

You may also like