Οι ταινίες της εβδομάδας στα village

Ώρα για σινεμά! Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει σε ρόλο καθηγητή Πανεπιστημίου στην δραματική κομεντί ‘’Ποτέ δεν είναι αργά κύριε καθηγητά’’. Αν έχεις καιρό να δεις ένα ενδιαφέρον μεταφυσικό θρίλερ μην χάσεις την ταινία ‘’Δόκτωρ ύπνος από τον Στίβεν Κινγκ’’ ενώ μια δεκαετία μετά την επιτυχία του Zombieland, οι πρωταγωνιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘’Zombieland: Διπλή βολή’’. Τέλος μικροί και μεγάλοι θα θυμηθούν την παράξενη και ανατριχιαστική οικογένεια των Άνταμς , στην ταινία ‘’ Η οικογένεια Άνταμς’’.

Καλή γεμάτη κινηματογραφική εβδομάδα λοιπόν!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ (RICHARD SAYS GOODBYE)

Είδος ταινίας:  ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Σκηνοθεσία: Γουέιν Ρόμπερτς

Όταν ο Ρίτσαρντ (Τζόνι Ντεπ), καθηγητής πανεπιστημίου, διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται. Με καυστικό χιούμορ, ελαφριά απερισκεψία και μια δόση τρέλας, πέφτει με τα μούτρα σε κάθε πιθανή «αμαρτία»: Πίνει, καπνίζει, κάνει σεξ και ξεστομίζει αδιανόητες προσβολές, εισπράττοντας έτσι περισσότερη χαρά από ποτέ. Με τον νέο τρόπο ζωής του και καθώς ο χρόνος του εξαντλείται, ο Ρίτσαρντ θα καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή, ενώ θα έρθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά, για ένα τελευταίο αντίο. Μια ξεκαρδιστική αλλά και συγκινητική ταινία, για το πώς ένας άνθρωπος αποφασίζει να ζήσει τη ζωή στο έπακρο ακόμα κι όταν το ταξίδι του τελειώνει.

(Ντάνι Χιούστον, Ρον Λίβινγκστον, Ροζμαρι Ντεγουϊτ, Τζόνι Ντεπ, Ζόϊ Ντόϊτς, Οντέσα Γιάνγκ, Κάθριν Έβανς)

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.) (THE ADDAMS FAMILY 3D)

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Σκηνοθεσία: Κόνραντ Βέρνον, Τσάρλς Άνταμς

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ (STEPHEN KINGS DOCTOR SLEEP)

Είδος ταινίας: Μεταφυσικό θρίλερ

Σκηνοθεσία: Μάϊκ Φλάναγκαν

Ο Νταν Τόρανς (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) εξακολουθεί να υποφέρει από το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook. Προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία, μέχρι που συναντά την Άμπρα (Κάιλι Κουράν), μία θαρραλέα νεαρή κοπέλα που διαθέτει, όπως κι αυτός, το υπερφυσικό χάρισμα γνωστό ως “λάμψη”. Η Άμπρα ζητά απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Ρόουζ (Ρεμπέκα Φέργκιουσον), αρχηγό μιας συμμορίας δαιμόνιων δολοφόνων, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Ρόουζ. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα κάνουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά, τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, που θα φέρουν στην επιφάνεια φαντάσματα του παρελθόντος.

(Κλιφ Κέρτις, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Γιουαν ΜακΓκρέγκορ, Κάιλι Καραν)

ZOMBIELAND – ΔΙΠΛΗ ΒΟΛΗ (ZOMBIELAND – DOUBLE TAP)

Είδος ταινίας: Κομεντί, Τρόμου

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάϊσερ

Μία δεκαετία μετά την επιτυχία του Zombieland, οι πρωταγωνιστές (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και Emma Stone) ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer (Venom) και τους σεναριογράφους Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool) στο Zombieland 2. Στο σίκουελ, μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι, που έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας.

 (Γούντι Χάρελσον, Έμμα Στόουν, Άμπιγκειλ Μπρέσλιν, Λουκ Γουίλσον, Τζέσι Έιζενμπεργκ, Ροζάριο Ντόσον, Μπιλ Μάρει, Ζόι Ντόιτς, Νταν Ακρόϊντ).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like