Οι ταινίες της εβδομάδας στα village

Αυτή την εβδομάδα θα γελάσεις με την καρδιά σου με την κωμωδία ‘’Παίζοντας με τη φωτιά’’, θα δεις την επιστροφή της Μόνικας Μπελούτσι στον ρόλο μιας αινιγματικής γυναίκας στην ταινία ‘’Δίκτυο Κατασκόπων’’, ενώ θα ζήσεις στιγμές δράσης στο Μανχάταν με την ταινία ‘’21 Γέφυρες’’ .

 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ (PLAYING WITH FIRE)

Είδος ταινίας:  ΚΩΜΩΔΙΑ

Σκηνοθεσία:  Άντι Φικμαν

Όταν ο πυροσβέστης Τζέικ Κάρσον (Τζον Σίνα) και η ελίτ ομάδα του ειδικών πυροσβεστών (Κίγκαν-Μάικλ Κέι, Τζον Λεγκουιζάμο και Τάιλερ Μέιν) έρχονται να διασώσουν τρία αδέρφια (Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Κρίστιαν Κόνβερι και Φίνλεϊ Ρόουζ Σλέιτερ) από μια καταστροφική πυρκαγιά, αμέσως συνειδητοποιούν ότι καμιά εκπαίδευση ως τώρα δεν θα μπορούσε να τους προετοιμάσει για την πιο δύσκολη δουλειά τους – να γίνουν μπεϊμπισίτερ. Οι πυροσβέστες αδυνατούν να εντοπίσουν τους γονείς των παιδιών και ενώ τους συμβαίνουν τα πάνω-κάτω στη ζωή και στη δουλειά τους, γρήγορα μαθαίνουν ότι τα παιδιά – όπως οι πυρκαγιές – είναι άγρια και απρόβλεπτα.

 (Τζον Λεγκουιζάμο, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Τζον Σίνα)

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ (SPIDER IN THE WEB)

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Σκηνοθεσία: Έραν Ρίκλις

Ένας κάποτε κορυφαίος μυστικός πράκτορας αρπάζει την ευκαιρία να δώσει πνοή στην καριέρα του αναλαμβάνοντας μία αποστολή που έχει να κάνει με πώληση χημικών όπλων στη Μέση Ανατολή. Όμως η Μοσάντ έχει βάλει τον δικό της πράκτορα στο κατόπι του και ο στόχος της αποστολής είναι μία αινιγματική γυναίκα με θολές προθέσεις. Ο πρωταγωνιστής σύντομα καταλαβαίνει ότι από θηρευτής θα γίνει το θήραμα.

(Μόνικα Μπελούτσι, Μπεν Κινγκσλεϊ, Ιταϊ Τιραν).

21 ΓΕΦΥΡΕΣ (21 BRIDGES)

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Σκηνοθεσία: Μπράϊαν Κερκ

Η ταινία ακολουθεί έναν ατιμασμένο ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει μια ευκαιρία για λύτρωση. Όταν «ρίχνεται» σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να πιάσει ένα δολοφόνο, αρχίζει να ανακαλύπτει μια τεράστια συνομωσία που ενώνει τους συναδέλφους του με μια εγκληματική αυτοκρατορία. Πρέπει να αποφασίσει ποιον κυνηγάει και ποιος τον κυνηγάει. Κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού, το Μανχάταν είναι εντελώς αποκλεισμένο για πρώτη φορά, ακόμα και οι 21 γέφυρές του.

(Σιένα Μίλερ, Τέϊλορ Κιτς, Τζέϊ Κέι Σιμόνς, Τσαντγουικ Μποουζμαν, Στέφαν Τζέϊμς).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like