Οι ταινίες της εβδομάδας στα village

Ώρα για σινεμά! Αυτή την εβδομάδα μην χάσεις την ‘’Ευτυχία’’, μια ταινία για την ζωή της μεγαλύτερης Ελληνίδας στιχουργού του λαϊκού τραγουδιού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Οι μικροί μας φίλοι από την άλλη παρέα με τη Μάρλα και τον Τσάρλι, θα ζήσουν στιγμές περιπέτειας με την ταινία ‘’Playmobil: Η ταινία’’.

 ΕΥΤΥΧΙΑ

Είδος ταινίας:  ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία:  Άγγελος Φραντζής

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

 (Ντίνα Μιχαηλίδου, Αντώνης Λουδάρος, Χρύσα Ρώπα, Παύλος Ορκόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κάτια Γκουλιώνη,Λίλα Μπακλέση, Ευαγγελία Συριοπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θάνος Τοκάκης, Ευγενία Σαμαρά, Ματθίλδη Μαγγίρα, Φοίβος Δεληβοριάς) .

PLAYMOBIL: H TAINIA (ΜΕΤΑΓΛ.) (PLAYMOBIL: THE MOVIE)

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

(Τις φωνές τους δανείζουν οι: Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Βασίλης Μήλιος, Γιώργος Σκούφης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Άντρια Ράπτη, Αποστόλης Ψυχράμης, Νέστωρ Κοψίδας, Αλεξάνδρα Λέρτα, Έλενα Δελακούρα, Σοφία Καψαμπέλη).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στα Village

You may also like